Antena Meniu Search
x

Prodanca si Reghe sunt nasi pentru a 16-a oara

Finul este fiu de campion: baietelul stelistului Paul Parvulescu si al Anei, sora artistei Elena Gheorghe. Chiar daca micutul are doar doua luni, apropiatii ii prevestesc un viitor stralucit in fotbal.

Vezi și

Niciun scancet n-a scos micutul Lucas. Pana sa se dezmeticeasca, momentul cristelnitei, cel mai suparator pentru orice bebelus, a trecut. Cinci preoti l-au crestinat, la Biserica Sfantul Gheorghe, din Bucuresti. Sub atenta supraveghere a nasilor, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf.

S-a comportat ca un fiu de campion. De sub bascuta alba, le-a aruncat priviri curioase invitatilor, inca de la intrarea in biserica. Slujba l-a cam plictisit, iar in cele din urma, a adormit linistit in bratele nasei. Spre sfasit, abia, si-a pierdut rabdarea. L-au deranjat bliturile aparatelor de fotografiat.

Anamaria Prodan a venit la botez imbracata intr-o rochie lunga, rosie. Iar sotul ei, antrenorul Stelei, intr-un costum negru. I-a insotit baietelul pe care il au impreuna.

“Familia imi este foarte draga, Paul este un om incredibil, si am facut chestia asta cu suflet. Nu exista sa nu fie fotbalist. Finutul va fi fotbalist”, a declarat nasa.

Invitat la botez, coechipierul lui Parvulescu, brazilianul Eric de Oliveira, a intarziat la biserica, dar a marturisit ca e responsabil cu dansurile la petrecere: „Noi, brazilienii, cu dans ne-am nascut. Asa ca orice melodie ne baga, noi ne miscam. Cui nu-i place maneaua?”.

Toti fotbalistii au venit cu iubitele la petrecerea de dupa botez, care a avut loc la un restaurant de lux.

La petrecerea tinuta in cinstea micutului au participat aproape 200 de oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri Mondene » Prodanca si Reghe sunt nasi pentru a 16-a oara