Antena Meniu Search
x

Record de vânzări pentru legendara trupă Queen

Legendara trupă Queen a intrat în istorie şi în ceea ce priveşte topurile din Marea Britanie, cu vânzările albumului Greatest Hits!

Vezi și

Potrivit BBC, acesta s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare. Până şi chitaristul Brian May a fost surprins de această veste.

Albumul "Greatest Hits" include hituri ca "We are the champions", "We will rock you" sau "Bohemian Rapsody", melodii care au făcut din trupa Queen una dintre cele mai iubite din lume.

În Marea Britanie, cel puţin, una din trei persoane are o copie a compilaţiei din 1981. Brian May, chitaristul Queen, s-a arătat extrem de fericit: "Este incerdibil! Vreau doar să le mulţumesc tuturor celor care ne-au fost alături de-a lungul timpului şi sperăm să continuăm să vă mulţumim".

A doua colecţie de hit-uri a trupei, lansată cu o lună îaninte de moartea solistului Freddie Mercury, din noiembrie 1991, este al zecelea cel mai bine vândut album din Marea Britanie, cu 3,9 milioane de exemplare vândute până în prezent.

Mercury a scris majoritatea versurilor melodiilor de la albumul "Greatest Hits". După mortea sa, colegii de trupă au continuat să urce pe marile scene ale lumii.

Cu toate acestea, albumul „21" al cântăreţei Adele se apropie cu rapiditate de locul fruntaş, acesta fiind vândut în 4,7 milioane de exemplare în doar trei ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Record de vânzări pentru legendara trupă Queen