Antena Meniu Search
x

Radio Zu, cel mai ascultat radio comercial din Bucureşti

Cea mai îndrăgită echipă de matinali a fost alături de români, chiar şi în perioada stării de urgenţă. Răsplata lor s-a văzut în cifrele de audienţă. Radio Zu este cel mai ascultat radio comercial din Bucureşti. Cea mai ascultată emisiune a lor a fost Revelionul Relaxării, atunci aproape 2 milioane de oameni au urmărit live pe facebook transmisiunea colegilor de la ZU.

de Redactia Observator

la 18.05.2020, 17:49

Vezi și
  • Radio ZU, cel mai ascultat radio comercial
  • Stația, lider detașat și pe publicul comercial

Prin jocuri de cuvinte, matinalii de la Radio Zu reuşesc zi de zi să transmită ascultătorilor o stare de bine. Dovadă stau cifrele. De la începutul anului, Zu a fost cel mai ascultat post de radio. Numai în Bucureşti, peste 200 de mii de români ascultă zilnic frecvenţele Radio Zu.

La nivel de indivizi 11+, ZU rămane cel mai ascultat radio comercial si înregistrează o creştere de 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2019 cu un share de 11.2%. Pe publicul comercial conduce detasat, cu o cotă de 16%.

Mihai Morar, realizator Radio ZU Suntem nr 1 din nou. Mulţumim mult de tot că suntem din nou nr 1, radioul comercial din Bucureşti şi radioul cu cea mai mare creştere în audienţe faţă de primele luni ale anului trecut, din toată ţara. Dar cifrele astea contează foarte puţin pentru noi, noi simţim deja lucrul ăsta in fiecare dimineaţă.

Live din studio și în perioada stării de urgență

Pentru că şi-au dorit să le facă românilor carantina mai usoară, băieţii au continuat să transmită live din studio şi în perioada stării de urgenţă. De altfel, au fost singurii care au făcut asta.

Mihai Morar, realizator Radio ZU - Oamenii ăştia care ne-au ascultat la radio, de acasă, pe Facebook, în toată perioada asta şi sunt cifre record pe online, niciodată nu am avut o creştere atât de mare ca în aceste două luni.

Una dintre cele mai ascultate emisiuni a fost Revelionul Relaxării, care a strâns aproape două milioane de ascultători live, pe Facebook.

ZUper party-ul a înregistrat cifre record: peste 27.000 de români au fost prezenţi pe live-ul de Facebook al radiouluil a miezul nopţii, peste 35.000 de comentarii date în timpul Live-ului, aproape 12.000 de distribuiri pe durata desfăşurării Revelionului Relaxării şi peste 120.000 de reacţii la acest eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Radio Zu, cel mai ascultat radio comercial din Bucureşti