Antena Meniu Search
x

Radu Mazare, personaj principal in videoclipul imnului statiunii Mamaia

In ajunul Zilei Internationale a Muncii, primarul Constantei a muncit pe branci. Este personajul principal in videoclipul imnului statiunii Mamaia, asa ca a pierdut ore bune in fata camerelor de filmat

Vezi și

Munca inaintea distractiei sau distractia inaintea muncii. Pentru primarul de la malul marii aceste notiuni sunt sinonime. Asa ca, filmarea videoclipului pentru imnul statiunii mamaia a fost ca orice alta noapte in club. Platoul de filmare s-a mutat apoi din club pe plaja. “Radeati cand va spuneam eu ca este munca si la filmari si in club si cu fetele. Greu a fost”, a explicat edilul.

Primarul a muncit sau mai bine zis s-a distrat 12 ore, pentru videoclipul care costa 30.000 de euro. In tot acest timp, a purtat un costum de salvamar si a fost inconjurat de fete intr-o tinuta similara. “Undeva pe la sfarsitul lunii mai o sa fie toti salvamarii din Mamaia si salvamaritele imbracate asa. A trebuit sa dam comanda special in China si sa faca matrita intrucat nu am putut sa gasim culorile si formele astea”, a mai precizat Mazare.

Imnul statiunii Mamaia va rasuna, in seara aceasta, in toate cluburile de la malul marii, iar peste doua saptamani va fi lansat si clipul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Radu Mazare, personaj principal in videoclipul imnului statiunii Mamaia