Antena Meniu Search
x

Reacția actorului Dwayne Johnson, după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Nici lumea vedetelor nu e ferită de pandemie. În ultimele 24 de ore, cel mai bine plătit actor al lumii, cel mai scump fotbalist al lumii şi un fost premier au anunţat că au fost infectaţi cu SARS-CoV2. Vorbim despre actorul Dwayne "The Rock" Johnson, fotbalistul Neymar şi celebrul politician Silvio Berlusconi. 

de Redactia Observator

la 03.09.2020, 21:55

Vezi și
  • Întreaga familie a lui Dwayne Johnson s-a infectat cu noul coronavirus.

A luptat în ring cu cei mai puternici oameni din lume, iar în filmele sale îl vedem în cele mai periculoase scene, însă nici Dwayne Johnson nu a scăpat de virusul care a paralizat planeta. Vedeta din "Furios şi iute", soţia sa şi cele două fiice, în vârstă de 2 şi 4 ani, toţi au fost toţi infectaţi cu coronavirus. 

Dwayne Johnson, actor: Pot să vă spun că au fost cele mai dificile și mai provocatoare momente pe care a trebuit să le îndurăm ca familie. Să fii testat pozitiv cu COVID-19 este cu mult diferit decât să te recuperezi după o accidentare urâtă, să fii evacuat sau să fii falit. 

Ar fi luat boala de la nişte prieteni apropiaţi, care nu ştiau că sunt infectaţi. The Rock a făcut faţă cu bine infecţiei, la fel şi fiicele, care au avut simptome uşore, soţia a fost însă cea care s-a simţit mai rău. 

Dwayne Johnson, actor: Mi-aş fi dorit ca doar eu să fiu testat pozitiv, dar nu a fost aşa, a fost întreaga mea familie, aşa că a fost ca un croşeu în stomac. 

Fost premier italian, Silvio Berlusconi a primit şi el teribila veste a infecţiei cu coronavirus. În vârstă de 83 de ani şi operat pe inimă, politicianul este asimptomatic şi se află în izolare la domiciliu. 

Nu se ştie de unde a luat virusul, însă recent s-a întâlnit cu bunul său prieten, miliardarul Flavio Briatore, care a fost la rândul lui infectat. Cei doi chiar se felicitau reciproc pentru cât de sănătoşi sunt. 

Nici vedetele din fotbal n-au scăpat. Cel mai scump jucător din lume, Neymar, şi colegii lui, Leandro Paredes și Angel Di Maria, toţi de la vicecampioana Europei, Paris Saint-Germain, au fost testaţi pozitiv pentru COVID 19. S-ar fi infectat în Ibiza, unde au petrecut după ce au pierdut finala Ligii Campionilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Reacția actorului Dwayne Johnson, după ce s-a infectat cu noul coronavirus