Antena Meniu Search
x

Reacția lui Cezar Ouatu după ce a primit 4 DA la X-Factor, în Marea Britanie

Talentul unui român l-a lăsat fără cuvinte pe însuşi Robbie Williams. Cezar Ouatu, tenorul care a dus România până în finala Eurovision în 2013, a adus lacrimi în ochii juraţilor şi spectatorilor X-Factor din Marea Britanie.

Vezi și

Talentul unui român l-a lăsat fără cuvinte pe însuşi Robbie Williams. Cezar Ouatu, tenorul care a dus România până în finala Eurovision în 2013, a adus lacrimi în ochii juraţilor şi spectatorilor X-Factor din Marea Britanie. Patru de Da a primit românul, care se califică astfel în etapa următoare.

O sală întreagă în picioare şi aplauze frenetice. Şi asta, chiar de la primele note. În spatele scenei, coprezentatorul showului rămaâne cu gura căscată.  Iar Robbie Williams îl soarbe din ochi pe român. 

CEZAR OUATU: Pentru mine reacţia a fost neaşteptată. A fost foarte emoţionant din toate punctele de vedere! Am lăcrimat şi pur şi simplu, am îngenunchiat în faţa audienţei!

Cezar Ouatu a interpretat două piese. La final, juriul s-a ridicat în picoare, iar aplauzele nu s-au oprit preţ de minute bune. 

CEZAR OUATU: Eu am cântat două piese cap coadă. Ei au dat doar una. Nessum Dorma a fost alegerea mea. A fost o piesă dedicată tatălui meu!

Cezar Ouatu a primit patru de DA de la juriul format din Simon Cowell, Louis Tomlinson, Robbie Williams şi soţia sa Ayda Field. Şi s-a calificat în etapa următoare. X factor este difuzat şi de Antena1, marţi, de la ora 20, dupa Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Reacția lui Cezar Ouatu după ce a primit 4 DA la X-Factor, în Marea Britanie