Antena Meniu Search
x

Video Red Parlament și Elena Ionescu au lansat piesa „Numai tu”. Ce fac artiștii până revin pe scenă

Trupa Red Parlament şi Elena Ionescu au lansat single-ul “Numai tu”. Doru Isăroiu, solistul trupei Red Parlament a fost pentru prima dată în platoul Observator şi ne-a povestit despre cea mai recentă colaborare dintre cei doi artişti.

de Redactia Observator

la 17.03.2021, 15:35

Vezi și
  • Red Parlament şi Elena Ionescu au lansat piesa „Numai tu”
  • Doru Isăroiu, la prima colaborare cu Elena Ionescu
  • Videoclip filmat la înălţime
  • Ce fac artiştii până revin pe scenă

Pentru prima dată în platoul Observator, Doru Isăroiu, solistul trupei Red Parlament, a venit cu o surpriză - prima colaborare cu Elena Ionescu. Cei doi au lansat recent piesa "Numai tu" pe care au prezentat-o drept un mărţişor muzical. 

Videoclipul piesei a fost lansat pe canalul de YouTube al Elenei, în data de 8 martie, special pentru toate doamnele şi domnişoarele care merită o melodie de dragoste, făcută special pentru această perioadă în care toţi ne dorim să ascultăm muzică bună până când artiştii vor reveni pe scenă.

Piesa a fost compusă de către cei doi artişti împreună cu Mario Joy, pe partea de orchestraţie. 

"Este piesa mea despre o dragoste universală. Este greu să exprimi în cuvinte atunci când simţi că eşti îndrăgostit. De multe ori cuvintele nu pot descrie realitatea, dar am încercat prin nişte versuri simple să zic esenţa. Este o piesă în care se regăseşte orice băiat, orice fată.", ne-a povestit artistul. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Red Parlament și Elena Ionescu au lansat piesa „Numai tu”. Ce fac artiștii până revin pe scenă