Antena Meniu Search
x

James Bond era practic un ”violator” în primele filme din serie, spune regizorul ultimei părţi

Regizorul filmului "No time to die", cel de-al 25-lea în care apare personajul James Bond a descris povestea exactă din spatele personajului, spunând că acesta era de fapt un "violator", atunci când era interpretat de actorul Sean Connery.

de Redactia Observator

la 23.09.2021, 16:21

James Bond interpretate de actorul Sean Connery
James Bond interpretate de actorul Sean Connery - Profimedia

Într-un interviu acordat presei străine, în care promova filmul care va fi lansat săptămâna viitoare, Cary Fukunga făcea referire la o scenă din Thunderball, filmată în anul 1965 în care actorul săruta forţat o asistentă, care îi respingea avansurile, potrivit The Guardian. Într-o scenă ulterioară, Bond îi sugerează acesteia că va păstra tăcerea despre informaţii care i-ar putea pune în pericol slujba, asta dacă va întreţine relaţii intime cu el. "Presupun că tăcerea mea ar putea avea un preţ".

Premiera "No time to die" are loc luna aceasta

Un episod asemănător s-a desfăşurat şi într-o scenă din Goldfinger, filmată în anul 1964, când Connery o ţine forţat la pământ pe actriţa Honor Blackmand, care interpreta rolul lui Pussy Galore, până când aceasta cedează avansurilor sale.

Producătorul executiv al filmului, Barbara Broccoli, care produce filme cu Bond încă din 1995, a declarat: „Cred că oamenii vin şi arată că lucrurile nu mai sunt acceptate aşa. Bond este un personaj care a fost scris în 1952 și primul film a apărut în 1962. Ceea ce va apărea acum va fi diferit de ceea ce am văzut înainte"

Broccoli și Daniel Craig, care joacă rolul lui Bond în No Time to Die au sugerat în repetate rânduri că rolul principal ar trebui să rămână masculin. „De ce ar trebui ca o femeie să joace James Bond” 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » James Bond era practic un ”violator” în primele filme din serie, spune regizorul ultimei părţi