Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Andre, trupa care a bătut toate recordurile în materie de vânzări, s-a reunit

Surpriză de proporţii în muzică! Andre, trupa care a bătut recorduri în vânzări şi ale cărei versuri au cucerit generaţii, se reuneşte. După aproape două decenii, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu vor cânta din nou împreună. Cele două prietene au şi o piesă nouă.

de Redactia Observator

la 02.07.2019 , 21:58

Surpriză de proporţii în muzică! Andre, trupa care a bătut recorduri în vânzări şi ale cărei versuri au cucerit generaţii, se reuneşte. După aproape două decenii, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu vor cânta din nou împreună. Cele două prietene au şi o piesă nouă. Cum s-a născut noul proiect, aflaţi dintr-un interviu obţinut în exclusivitate. 

"Lasă-mă, papa, la mare/ Vreau distracţie şi soare/ M-am îndrăgostit lulea/Am aflat ce-i dragostea", este refrenul unei generaţii, al unei trupe-fenomen.   

Andreea Bălan avea atunci 15 ani, iar Andreea Antonescu - 17. 

Vezi și

Succesul Andre a depăşit orice aşteptări. 

Nu era adolescentă să nu le fredoneze versurile. La concerte, umpleau stadioane întregi, iar vara erau nelipsite de la mare. După 18 ani, cele două şi-au dat "reset la inimă".

Andreea Bălan susţine că "o generaţie întreagă a crescut cu muzica noastră şi de ce să nu le oferim această bucurie, să retrăiască copilăria cu piesele noastre. Ea avea plănuit ca în această vară să plece în America şi i-am schimbat viaţa. I-am zis: "Nu, facem asta şi asta!".

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au format trupa ANDRE în anul 1999. La începutul anului 2001, s-au despărţit din cauza neînțelegerilor care au apărut între ele. În cei 18 ani, fiecare şi-a văzut de cariera solo şi ambele au devenit mame. 

Andreea Bălan spune că "noi, de-a lungul anilor, am vorbit on and off aşa, la momentele grele întotdeauna am fost apropiate. Şi iată că un moment greu a adus-o pe Andreea lângă mine, atunci când am fost în spital, acum 4 luni de zile, când s-a născut cea de-a doua fetiţă a mea, Clara".

Pe lângă melodia nouă pe care o pregătesc, cele două vor cânta şi piesele care în urmă cu aproape două decenii făceau furori şi de care tinerii de azi îşi amintesc cu nostalgie.

Cu un milion jumătate de albume vândute, un record în România, cinci discuri de platină şi unul din aur, trupa Andre a scris istorie la începutul anilor 2000. De-atunci, nicio altă formaţie nu a reuşit să le egaleze succesul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri Mondene » Andre, trupa care a bătut toate recordurile în materie de vânzări, s-a reunit