Antena Meniu Search
x

Rod Stewart revine în România, după 23 de ani. Surprizele pregătite de artist pentru publicul de la Zilele Bucureştiului

Sir Rod Stewart sărbătoreşte alături de bucureşteni în Piaţa Constituţiei. Revenit în România după 23 de ani, rockerul britanic încheie cele 3 zile de petreceri din inima capitalei cu un spectacol incendiar.

Vezi și

Sir Rod Stewart sărbătoreşte alături de bucureşteni în Piaţa Constituţiei. Revenit în România după 23 de ani, rockerul britanic încheie cele 3 zile de petreceri din inima capitalei cu un spectacol incendiar. Cu o carieră strălucită de 5 decenii, unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai lumii, Rod Stewart va urca pe scenă în aproximativ o oră.

Cu vocea seducătoare, puţin răguşită, şi aceeaşi tunsoare devenită marca lui distinctivă, la 73 de ani, Rod Stewart ridică publicul în picioare ca în tinereţe. Se dedică total scenei şi fanilor săi, iar asta se simte în public. Românii au astăzi privilegiul să îl asculte în piaţa Constituţiei. Revine în ţara noastră după 23 de ani. 

Rod Stewart sărbătoreşte anul acesta 5 decenii de când este pe scenă şi nu dă semne că ar vrea să se retragă. Nu a renunţat la muzică nici după cancerul tiroidian care l-a lăsat fără voce în anii 2000. Se menţine în formă jucând fotbal şi iubind.

ROD STEWART, artist:

Pe acelaşi subiect

Am 8 copii. Ei mă fac extrem de fericit şi să fac ceea ce fac. Iubesc muzica, abia aştept concertul de diseară, mă face foarte fericit! Este cel mai bun drog din lume, este minunat! Nu mă face nimic trist. Cred că tot ce putem cere de la viaţă este sănătate şi fericire. 

Pe 28 septembrie, Rod Stewart îşi lansează cel de-al 30-lea album de studio "Blood Red Roses", cu care, anul viitor, va pleca în turneu în Europa. Nu exclude să revină şi în România. Până atunci, însă, în seara asta, spectatorii nu vor plăti bilet pentru a se întâlni cu rockerul 

Concertul este organizat de primăria Capitalei şi încheie cele 3 zile de sărbătoare din centrul Bucureştiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Rod Stewart revine în România, după 23 de ani. Surprizele pregătite de artist pentru publicul de la Zilele Bucureştiului