Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rod Stewart, pe primul loc in topurile britanice, dupa 30 de ani

Rod Stewart este fericit "pana la Luna ". A ajuns, din nou, pe primul loc in topurile britanice, dupa trei decenii. Cantaretul de 68 de ani a revenit in preferintele fanilor cu noul album, "Time".

de Redactia Observator

la 20.05.2013 , 17:20

"Timpul", cum se numeste albumul ce i-a amintit rockerului gustul succesului, este o colectie de melodii autobiografice. In ele, Rod Stewart canta despre dragoste, divort, familie. Pe scurt, impartaseste publicului toata experienta de viata acumulata in ultimii 20 de ani.

“Nu am incetat niciodata sa scot albume. Am scos un album de Craciun, ce a ajuns pe locul doi, am scos un album solo, care a ajuns tot pe locul doi. Fiecare l-a inspirat pe celalalt si in final, toate au fost inspirate de familie si de prieteni”, a declarat artistul.

Noul album cuprinde 12 melodii, dintre care 11 sunt scrise chiar de el. Cu doua stele pe bulevardul celebritatilor rock and roll, Rod Stewart a vandut 150 de milioane de albume in intreaga lume de-a lungul carierei. Ultima data cand a ajuns insa in varful clasamentelor muzicale din Regat a fost in 1983, cu single-ul "Baby Jane".

Vezi și

Luna viitoare, cantaretul va pleca in turneu in jurul lumii si spera sa il convinga si pe fostul lui coleg, Ronnie Wood, sa urce pe scena cu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri Mondene » Rod Stewart, pe primul loc in topurile britanice, dupa 30 de ani