Antena Meniu Search
x

Bătaie cu pumni şi picioare la accident, după ce soţia şi-a prins soţul cu amanta în maşină (Video)

Scandal monstru, seara trecută, într-o intersecţie din Cluj-Napoca, după ce, în urma unui accident rutier, o femeie şi-a prins soţul cu o presupusă amantă în maşină. 

de Redactia Observator

la 15.05.2019, 12:33

Atenţie, limbaj injurios şi imagini cu puternic impact emoţional! Vezi și

Scandal monstru, seara trecută, într-o intersecţie din Cluj-Napoca, după ce, în urma unui accident rutier, o femeie şi-a prins soţul cu o presupusă amantă în maşină. 

Totul a ieşit la iveală în urma unui accident rutier în Cluj-Napoca, pe strada Fabricii.

Soţia a venit la locul accidentului şi şi-a prins omul cu presupusa amantă, moment în care s-a declanşat nebunia.  

Cum nu a putut să-i ceară socoteală fetei care se afla cu soţul ei în maşină în momentul accidentului, pentru că tânăra era în ambulanţă, soţia s-a războit cu mama acesteia.

Pe acelaşi subiect

Deşi cele două femei sunt rude, în acele momente nimic nu a mai contat, astfel că de la cuvinte urâte până la picioare şi palme a fost doar un pas.

"Ce căuta vagaboanda în maşină?", se aude femeia strigând nervoasă pe stradă.

Ulterior, mama agresată i-ar fi reproşat şoferului că i-a luat fiica în maşină fără voia ei, iar soţia bărbatului, pentru a-i apăra onoarea, a sărit la bătaie.

Soţia bătăuşă, amendată de poliţişti

Într-un final, poliţiştii au reuşit să calmeze spiritele şi să facă cercetarea la faţa locului.

Au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar soţia a fost amendată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ISU Cluj a anunţat că accidentul nu s-a soldat cu raniti grav. 

"Două persoane sunt consultate de echipajul SAJ în aceste momente. Pompierii au asigurat siguranta locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, fără a fi nevoie să extragă persoanele din autoturisme", a precizat pentru gazetadecluj.ro purtatorul de cuvant ISU Cluj, la puține minute dupa producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătaie cu pumni şi picioare la accident, după ce soţia şi-a prins soţul cu amanta în maşină (Video)