Antena Meniu Search
x

Video Romaniţa Duminică, dezvăluiri despre piesa emoţionantă compusă pentru eroul ei

De multe ori uităm să le spunem celor dragi cât de mult îi iubim şi există momente în care viaţa nu ne mai lasă această ocazie. Romaniţa Duminică le aduce aminte oamenilor cât de important este un "te iubesc" la vremea lui. Face asta în cea mai recentă piesă dedicată eroului său, omul căruia îi datorează ceea ce a devenit şi de la care nu a apucat să îşi ia adio.

de Redactia Observator

la 27.02.2021, 13:50

Vezi și
  • Romaniţa Duminică îşi câştigă traiul de mai mulţi ani din muzică.

Romaniţa Duminică are 33 de ani, este absolventă de Regie, de Teatru (studii făcute la Paris), dar marea ei dragoste este muzica, din care îşi câştigă traiul de la 27 de ani. Este nonconformistă şi nu îi place să se alinieze la standardele societăţii. 

Anul trecut, ea devenea virală cu o piesă manifest, lansată chiar în preajma zilei de 1 Decembrie – "Vreau acasă-n ţara mea". Melodia, compusă chiar de către Romaniţa, a avut un clip cu zeci de imagini cu români plecaţi peste hotare. 

Versurile melodiei "Vreau acasă-n ţara mea" au ajuns astfel în toate colţurile lumii, fiind scrise pe foi şi filmate de oamenii de diverse vârste, aflaţi în faţa unor puncte de referinţă.

Romaniţa Duminică, artistă: Moartea bunicului meu, deşi a fost cel mai dureros lucru pe care eu l-am trăit, paradoxal a fost momentul care m-a făcut mai puternică şi mai fericită, dacă pot să spun aşa, în contextul ăsta, că o moarte îţi poate aduce fericirea, pentru că m-a făcut să realizez cât de important este să trăieşti astăzi, cât de important este să dai totul astăzi. Ziua de mâine nu ne este garantată, niciodată.

Romaniţa Duminică, artistă: De trei ani am încercat să-mi refac toată gândirea şi toată mentalitatea astfel încât să mă bucur de tot ceea ce trăiesc astăzi şi, dacă Doamne Fereşte mi se întâmplă ceva şi mâine nu mai există, să ştiu că am dat tot astăzi şi am făcut tot ce puteam mai bun şi mai bine.

Mai multe detalii în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Romaniţa Duminică, dezvăluiri despre piesa emoţionantă compusă pentru eroul ei