Antena Meniu Search
x

Curs valutar

7 întrebări pentru identificarea stilului vestimentar ideal

Dintotdeauna s-a făcut resimțită, mai ales în rândul femeilor, nevoia de a ieși în evidență prin outfit-uri în tendințe. Respectiv elementele de actualitate care să le scoată din anonimat au fost vânate de acestea, rezultatele neatingând mereu cote maxime. Motivul? Nu orice se potrivește oricui.

de Redactia Observator

la 18.06.2018 , 17:17

Dintotdeauna s-a făcut resimțită, mai ales în rândul reprezentantelor feminine, nevoia de a ieși în evidență prin outfit-uri în tendințe. Respectiv elementele de actualitate care să le scoată din anonimat au fost vânate de acestea, rezultatele neatingând însă mereu cote maxime. Motivul pentru care s-a întâmplat asta? Nu orice se potrivește oricui.

Este necesar ca articolele de îmbrăcăminte ce alcătuiesc garderoba unei femei să fie pe stilul acesteia, respectiv să îi ofere confort fizic și totodată psihic pentru ca – DA – imbracamintea are acesta putere.

Atunci când decizia de a reînnoi garderoba a fost luată, identificarea stilului vestimentar ideal este un pas important de realizat. Astfel și celelalte articole de îmbrăcăminte vor fi utile și vor constitui piese cheie în outfit-uri în tendințe. Desigur, va fi necesară o sursă vestimentară de încredere, respectiv un magazin care să prezinte o ofertă diversificată de produse, dar și accesorii diverse.

Articolul continuă după reclamă

DyFashion este un astfel de magazin, prezent în mediul online, care și-a concentrat atenția exclusiv pe articole feminine, asigurand astfel soluții complete acestora, indiferent de stiluri, mărimi, preferințe, etc. În fapt, pentru ca alegerea hainelor să fie mai simplă, iată care sunt întrebările la care aceștia consideră că fiecare ar trebui să găsească răspuns înainte de a porni la cumpărături. Articole vestimentare pentru damă găsesc cele interesate pe www.dyfashion.ro, la prețuri accesibile.

7 întrebări care te vor ajuta să identifici stilul vestimentar ce te reprezintă cel mai bine

Este o măsură prin care femeile dobândesc siguranța că alegerile pe care le fac sunt și cele potrivite. Ajută deci și din acest punct de vedere și în ceea ce privește liniștea că banii reprezintă o investiție și nu o cheltuială.

Întrebarea 1 – care sunt articolele de îmbrăcăminte în parte predominantă din garderobă?

Dacă acestea sunt mai mult reprezentate de rochii, asta ar însemna că dorința de a accentua feminitatea dorește a fi satisfăcută și exprimată. Desigur, poate fi vorba într-un procent mai mare de jeanși și hanorace, spre exemplu, restul garderobei fiind completată de cămăși, fuste, etc.

Întrebarea 2 – care este culoarea predominantă din garderobă?

Bineînțeles că nu va fi vorba niciodată despre o singură culoare, nu în garderoba unei femei în orice caz. Cu toate acestea, unele femei au înclinații spre anumite culori, respectiv tonuri de culori. Acestea se orientează în general după haine în culori neutre, puternice, electrizante, pale etc.

Întrebarea 3 – ce materiale sunt specifice articolelor vestimentare din garderobă?

Sunt persoane care prezintă o afinitate pentru un anumit tip de textilă. Altele nu pot purta dantelă, deși aceste cazuri sunt mai rare având în vedere faptul că este un material pur feminin, definit de eleganță. Se orientează reprezentantele feminine la capitolul materiale în principal după bumbac, in, mătase, cașmir, piele sau diverse combinatii de textile.

Întrebarea 4 – care este croiul specific ținutelor din garderobă?

Unele dețin mai multe haine cambrate, altele modele cu croi în A, etc. Vizavi de această alegere, va consta estetica sunt care se vor prezenta articolele vestimentare, indiferent de croi, în funcție de magazinul din care sunt cumpărate. Numai cele specializate vor oferi produse înalt calitative, respectiv care să corespundă cu specificațiile – în cazul celor comandate online.

Întrebarea 5 – după ce caracteristică te ghidezi atunci când dorești să îți reîmprospătezi garderoba cu un nou articol?

În această privință, lucrurile vizează în principal mai multe caracteristici, după cum este și de înțeles de altfel. Se dorește așadar comoditate la purtare, eleganță, rezistență, versatilitate, dar și un preț pe măsură.

Întrebarea 6 – care este tipul de încălțăminte dominant în garderobă?

Chiar dacă o femeie deține mai multe perechi de încălțăminte, cu siguranță că are o preferință pentru un anumit tip, de obicei dictat de stilul adoptat. Poate fi vorba despre pantofii sport, despre tocuri, mocasini, balerini, etc. De obicei încălțămintea este aleasă prin raportare la ținutele din garderobă. Deci se poate realiza alegerea acestora si ținând cont de haine.

Întrebarea 7 – ce loc ocupă accesoriile în garderobă?

Pentru a stabili în ce măsură se poate pune o bază pe accesorii în completarea ținutelor, raportarea la cât de multe sunt acestea sau cât de frecvent sunt purtate va ajuta în acest sens. Indiferent că este vorba despre accesorii de păr, de bijuterii, genți, ochelari de soare, bentițe, medalioane, ceas, etc., stabilirea importanței pe care acestea o au constituie un reper atât în achiziționarea altor accesorii, cât și în ceea ce privește cumpărarea articolelor vestimentare.

Iată care sunt cele 7 întrebări prin care fiecare femeie își pot identifica stilul vestimentar ideal, realizând astfel alegeri corespunzătoare. Aceste se vor transpune imediat în imaginea pe care o vor afișa în societate, de preferat cea care le oferă totodată și confortul necesar la purtare. Pe www.dyfashion.ro sunt disponibile colecții variate de produse, începând de la îmbrăcăminte și până la încălțăminte și accesorii, definite de rezistență și calitate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » 7 întrebări pentru identificarea stilului vestimentar ideal