Video

Anamaria Petrișor și Emilian, emoții în versuri. Cei doi artişti şi-au unit vocile pentru prima dată

De Redactia Observator.
Publicat: 08.04.2021, 14:34.
Actualizat: 08.04.2021, 14:34

Anamaria Petrişor şi Emilian, doi artişti care şi-au unit vocile pentru prima dată pentru o piesă emoţionantă despre dragoste şi despărţire.

"Pentru a ta" se numeşte piesa realizată de Anamaria Petrişor şi de Emilian. Aşa cum au declarat cei doi artişti, colaborarea a fost o adevărată provocare. În doar o săptămână, piesa se apropie de 200.000 de vizualizări pe YouTube, dovadă că această colaborare a fost aşteptată de către fanii celor doi artişti.

Anamaria Petrişor: I-a plăcut foarte mult ce făcusem noi până să vină cu varianta lui. Eu am fost foarte fericită că i-a plăcut ideea, eu sunt foarte mândră. Îl cunoşteam deja de la studio. Şi oamenii spun că se potriveşte foarte bine.

Emilian: Eu sunt băiatul bun în general în piese, dar de data asta a trebuit să joc băiatul rău pentru că atunci când mi-a trimis Ana piesa şi s-a gândit la mine, de când mi-am dat seama ce spune în refren, am zis că trebuie să fie partea aia masculină asumată. Mie îmi place să mă joc în toate ipostazele..şi în muzică, şi în intereptare. Mă pasionează mai nou şi ideea de actorie.

Chimia dintre cei doi a fost transpusă în piesă

Cei doi artişti au fost pe aceeaşi lungime de undă şi s-au înţeles foarte bine încă de dinainte să ajungă în studio. Piesa se bucură şi de un videoclip pe gustul lor.

Emilian: Ne-am văzut în studio, ne-am înţeles foarte bine.

Anamaria Petrişor: Mi-a plăcut din prima strofa lui pentru că şi-a scris-o el şi cum am auzit-o mi-a plăcut foarte mult. Per total a fost un feedback foarte bun. Videoclipul a fost filmat în Bucureşti, un clip aşa cum ne-am dorit.

Cei doi mai au şi ale proiecte muzicale pe care urmează să le lanseze, însă pe unele preferă să le ţină surpriză. Odată cu apropierea verii, Emilian vrea să scoată o piesă mai veselă, mai ritmată, dar tot despre dragoste.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.