Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SCANDAL în familia regală britanică! Unchiul ducesei de Cambridge, în fața instanței după și-a BĂTUT soția în plină stradă

Unchiul Ducesei de Cambridge, Gary Goldsmith, a compărut astăzi în fața instanței după ce și-a bătut soția în plină stradă.

de Redactia Observator

la 14.11.2017 , 16:18

Unchiul Ducesei de Cambridge, Gary Goldsmith, a compărut astăzi în fața instanței după ce și-a bătut soția în plină stradă.

Incidentul s-a petrecut pe 13 octombrie, în fața casei cuplului Goldsmith, din nordul Londrei.

Gary Goldsmith (52 de ani), fratele mamei lui Kate Middleton, Carole Middleton, și soția sa, Julie-Ann, se întorceau, la miezul nopții, de la un eveniment caritabil, când au început să se certe în taxi.

Articolul continuă după reclamă
Ducesa de Cambridge

Potrivit mărturiei taximetristului, în fața instanței, cei doi au început să țipe unul la altul când se aflau în mașină, iar după ce au coborât, femeia l-ar fi pălmuit pe bărbatul ei. Atunci, unchiul ducesei de Cambridge, care se afla în avansată stare de ebrietate, a trântit-o la pământ pe Julie-Ann, lovind-o cu pumnul stâng.

„El țipa la ea și o înjura, apoi ea l-a pălmuit și lui i-au căzut ochelarii. Atunci, el s-a întors și a lovit-o în față cu pumnul stâng. A căzut și s-a lovit cu capul de asfalt. Femeia s-a ridicat de jos după vreo 15 secunde, iar atunci bărbatul a intrat în panică și a început să plângă”, a povestit taximetristul.

Marși, în fața instanței, Gary Goldsmith a pledat vinovat la acuzația de lovire, decizia magistraților urmând să fie anunțată pe 21 noiembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » SCANDAL în familia regală britanică! Unchiul ducesei de Cambridge, în fața instanței după și-a BĂTUT soția în plină stradă