Antena Meniu Search
x

Scandal uriaş după pictorialul cu Elena Udrea gravidă. Revista şi-a cerut scuze publice pentru titlul care a stârnit valuri de reacţii

De la zece mii de kilometri distanţă, Elena Udrea provoacă un scandal uriaş. Însărcinată în şapte luni, a pozat aproape dezbrăcată în Costa Rica pentru o revistă din România, deşi este condamnată definitiv şi este dată în urmărire internaţională.

Vezi și

De la zece mii de kilometri distanţă, Elena Udrea provoacă un scandal uriaş. Însărcinată în şapte luni, a pozat aproape dezbrăcată în Costa Rica pentru o revistă din România, deşi este condamnată definitiv şi este dată în urmărire internaţională.

Fotografiată din profil, doar cu sânii acoperţi, Elena Udrea şochează tocmai din Costa Rica. 

În timp ce autorităţile române încearcă să o aducă în ţară pentru a-şi ispăşi pedeapsa definitivă de şase ani de închisoare, fosta deputată apare pe coperta unei reviste glossy. 

DANA ENACHE, redactor şef Viva: Eu am menţinut ideea de a face acest pictorial cu ea şi după ce a primit această condamnare tocmai pentru că subiectul este unul extrem de dezbătut în spaţiul media. În ultimele 6 luni a fost cel mai mare mister şi toată lumea de la mic la mare cu toţii îşi puneau întrebarea este sau nu Elena Udrea însărcinată.

În articolul care completează pictorialul, Elena Udrea este prezentată drept "femeia care a vrut să conducă România iar acum trăieşte în exil, unde urmează să devină mamă".

Titlul a stârnit reacţii vehemente în mediul online:

"Ce rusine de presă aţi ajuns să faceţi! Promovaţi o insă care a fost condamnată definitiv şi irevocabil pentru că a furat din bugetul statului!"

"Ruşine să vă fie. Ăsta nu e jurnalism. Nici măcar monden!"

"Este foarte trist că aţi ajuns să promovaţi astfel de oameni pe coperta revistei. Foarte trist!"

Miile de comentarii negative au fost urmate de scuze din partea publicaţiei. 

"Doresc să cer scuze, public, pentru folosirea inadecvată a termenului exil, pe coperta revistei", a fost reacţia care a apărut la scurt timp după valul de critici.

DANA ENACHE, redactor şef Viva: Nu am dorit să o prezentăm pe Elena Udrea într-o lumină pozitivă sau altfel decât este până acum. Noi avem o coperta cu Elena Udrea insarcinata. Avem un interviu in care vorbeste despre viata ei personala. 

"Maria a fost ușor de decis, îi promisesem Sfintei Fecioare că îi va purta numele, dacă îmi salvează măcar un copil și dacă va fi fetiță. Eva a venit ulterior, ca o revelație.", a declarat Elena Udrea. Pictorialul a fost realizat în Costa Rica, iar pozele au fost trimise pe mail, redacţiei din România. Veridicitatea fotografiilor ar fi fost apoi verificată de specialişti în editare foto.

În urmă cu câteva luni, înainte să primească o condamnare definitivă, Elena Udrea spunea că va naşte acasă. 

Conform testului pe care l-am facut este sigur fata. toti ghicitorii au gresit spunand ca e baiat. imi doresc sa nasc copilul meu acasa la mine. nu in straini. Cand ma intorc in tara ma casatoresc cu tatal copilului, a declarat fostul ministru în mai 2018.

Nu este prima dată când Elena Udrea apare într-un pictorial care naşte controverse. Primul a fost făcut în 2006, iar apariţia a fost considerată extrem provocatoare. În altă şedinţă foto, Udrea a pozat în ipostaze care amintesc de Madonna sau de Jackie Kennedy. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Scandal uriaş după pictorialul cu Elena Udrea gravidă. Revista şi-a cerut scuze publice pentru titlul care a stârnit valuri de reacţii