Antena Meniu Search
x

Selena Gomez şi Alessandra Ambrosio au strălucit pe covorul roșu de Cannes

Vedetele prezente pe covorul roşu de la Cannes s-au întrecut în ţinute de gală! Printre cele mai apreciate apariţii au fost Selena Gomez şi fostul model Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio.

de Redactia Observator

la 15.05.2019, 17:38

Vezi și

Vedetele prezente pe covorul roşu de la Cannes s-au întrecut în ţinute de gală! Printre cele mai apreciate apariţii au fost Selena Gomez şi fostul model Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio. Nu la fel de apreciată de jurnalişti a fost şi ţinuta modelului român, Andreea Sasu.

Selena Gomez a avut o apariţie lăudată la unison de criticii de modă. Ea a purtat un costum alb sidefat de la casa de modă Louis Vuitton, pe care l-a accesorizat cu bijuterii Bulgari.

Lăudată a fost şi ţinuta îngeraşului Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio. Modelul în vârstă de 38 de ani a păşit pe covorul roşu într-o rochie albă cu pene şi cristale, confecţionată de casa Ralph and Russo.

Elle Fanning a avut o apariţie inspirată de strălucirea Hollywoodului din trecut. Actriţă de 21 de ani care este şi cel mai tânăr membru al juriului de la Cannes a purtat o rochie lungă de culoarea piersicii, semnată de casa Gucci.

Modelul român, Andreea Sasu, a stârnit un val de invidie în rândul tinerelor, atunci când a apărut pe braţul celebrului Deţinut Sexy. Însă ţinuta sa nu a fost atât de apreciată de jurnaliştii de modă, care au spus despre rochia sa că este uşor demodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Selena Gomez şi Alessandra Ambrosio au strălucit pe covorul roșu de Cannes