Antena Meniu Search
x

Idei de vacanţă: Topul celor mai frumoase destinaţii accesibile pentru buzunarele românilor

Sezonul concediilor s-a terminat, dar vacanţa poate continua! Foarte mulţi dintre români preferă să meargă în locaţiile mult visate chiar în această perioadă.

Vezi și

Sezonul concediilor de iarnă s-a terminat, dar vacanţa poate continua! Foarte mulţi dintre români preferă să meargă în locaţiile mult visate chiar în această perioadă. Staţiunile sunt mai puţin aglomerate, iar preţurile mai avantajoase. Ce alegeţi, o plajă cu mult soare sau o pârtie imensă de ski?

Cea mai recomandată perioadă pentru a vizita Dubai-ul este octombrie - aprilie. Temperatura este ideală, iar sezonul e plin de cele mai frumoase evenimente. Croazieră cu barca tradiţională, Burj Al Arab, hotelurile luxoase, dar şi bazarurile unde găsiţi bijuterii din aur, vă vor face să vă simţiţi ca în 1001 de nopţi. 

Dacă vreţi să îmbinaţi distracţia cu plaja şi cu privelişti exotice, atunci Thailanda este locul ideal. Nu degeaba este numită şi Ţara zâmbetului. Pe lângă destinaţiile de vis, precum Phucket, templele şi pieţele plutitoare, dar şi cea mai cunoscută staţiune litorală, Pattaya, veţi întâlni o mulţime de oameni care vă vor întâmpina cu braţele deschise.

Dar dacă totuşi vreţi să simţiţi din plin această iarnă, cea mai indicată vacanţă pentru sporturile de sezon este Austria. Pârtii nesfârşite, oraşe învelite în zăpadă şi privelişti desprinse parcă din poveşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Idei de vacanţă: Topul celor mai frumoase destinaţii accesibile pentru buzunarele românilor