Antena Meniu Search
x

Zvonurile se confirmă! Shakira şi Pique s-au certat îngrozitor într-un restaurant din Barcelona, în faţa tuturor. Copiii au asistat şi ei

Shakira şi Pique s-au certat în faţa tuturor, într-un restaurant din Barcelona. Artista avea lacrimi în ochi. Scena s-a petrecut în faţa copiilor.

Formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lume, însă incidentele petrecute între ei în ultima vreme par să confirma zvonurile potrivit cărora Shakira şi Pique ar avea mari probleme în paradis. 

Dacă până acum au încercat să nege totul, ultimele imagini cu cei doi nu mai lasă loc îndoielilor. Arstisa şi renimitul fotbalist catalan s-au certat în faţa tuturor, într-un restaurant din Barcelona. 

Potrivit revistei Cuore, cuplul a fost văzut discutând aprins în restaurant în fața celor doi băieți ai lor, Sasha și Milan. Potrivit publicației, clienții restaurantului au asistat la ceartă și au observat chiar lacrimi în ochii artistei columbiene.

Shakira, care ajunsese înainte împreună cu copii, era supărată pe jucătorul de la FC Barcelona pentru că întârziase și venise prost dispus. Cântăreața i-a făcut mai multe reproșuri în timp ce au mâncat și a ridicat de câteva ori glasul.

Cei prezenţi la scandalul monstru mai spun că, după ce au comandat mâncarea, Shakira a început să plângă și să se certe cu Pique. Sportivul, evident jenat, i-a atras atenția să nu facă o scenă în public și în fața copiilor, dar nu a reușit să o calmeze.

Aceste zvonuri intervin într-un moment dificil pentru artistă, care și-a suspendat recent turneul "El dorado World Tour" din cauza unor probleme la corzile vocale.

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Zvonurile se confirmă! Shakira şi Pique s-au certat îngrozitor într-un restaurant din Barcelona, în faţa tuturor. Copiii au asistat şi ei