Antena Meniu Search
x

Silviu Prigoană a slăbit 35 de kilograme

"Am slăbit 35 de kilograme cu apă chioară!" Nu este o declaraţie-şoc făcută de vreun topmodel, ci de Silviu Prigoană. Omul de afaceri le-a povestit jurnaliştilor cum l-au împins la regim problemele medicale

Vezi și

"Am slăbit 35 de kilograme cu apă chioară!" Nu este o declaraţie-şoc făcută de vreun topmodel, ci de Silviu Prigoană. Omul de afaceri le-a povestit jurnaliştilor de la Click cum l-au împins la regim problemele medicale

În urmă cu patru ani, soţul Adrianei Bahmuţeanu a suferit un infract. Sfaturile medicului l-au îngrijorat atât de tare, încât a decis să deschidă mai rar frigiderul şi mai des sticla cu apă.

"Când eşti bolnav de inimă, ai 120 de kilograme şi îţi spune doctorul că trebuie să slăbeşti, te pui pe regim. E foarte simplu. Slăbeşti cu apă. Bei apă chioară timp de 10-20 de zile şi slăbeşti foarte uşor. În general, eviţi pastele făinoase şi consumi seara doar o salată.." a declarat Prigoană.

Regimul stropit cu multă apă l-a făcut pe omul de afaceri să scape de 35 de kilograme.

" Eu am avut o slăbire controlată. Nu am dat jos brusc kilogramele, ci într-o perioadă de opt luni de zile. Dacă îţi pui inele sau faci alte cele să slăbeşti forţat, îţi cad pieile şi ai şi probleme estetice şi de altă factură! Trebuie să faci gimnastică şi înot, să îţi tonifiezi corpul" a explicat acesta.

Chiar dacă a scăpat de kilogramele în plus, Prigoană nu a rărit vizitele la medic. Soţia sa ar fi slăbit cu un alt regim, dacă ar fi să-i dăm crezare afaceristului.

Prigoană a mărturisit că pe Adriana o macină dragostea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Silviu Prigoană a slăbit 35 de kilograme