Antena Meniu Search
x

Silviu Prigoană are o cameră de plâns în casă!

Adriana Bahmuţeanu spune că soţul ei îşi închidea copiii într-o cameră de plâns, după ce îi lovea. Cu lacrimi în ochi, vedeta TV a povestit calvarul pe care l-ar fi trăit împreună cu fiii ei în ultimele luni înainte să fugă de acasă

Vezi și

Adriana Bahmuţeanu spune că soţul ei îşi închidea copiii într-o cameră de plâns, după ce îi lovea. Cu lacrimi în ochi, vedeta tv a povestit calvarul pe care l-ar fi trăit împreună cu fiii ei în ultimele luni înainte să fugă de acasă

Silviu Prigoană ar putea fi obligat să meargă la psiholog dacă se dovedeşte că acuzaţiile soţiei sunt adevărate. Cei doi s-au întâlnit astazi în faţa judecătorilor.

Cea de-a şaptea despărţire a cuplului Prigoană-Bahmuţeanu pare definitivă. Pentru prima dată de la fuga Adrianei, cei doi soţi s-au întâlnit azi la tribunal. Adriana a sperat să-i înmoaie inima judecătorului şi a povestit secrete din viaţa de familie. Fuga de duminică seara a fost pregătită de mult timp, a povestit vedeta tv.

Bahmuţeanu i-a rugat pe judecători să-i ţină soţul departe şi să-l trimită la psiholog. Dar să ia şi armele pe care omul de afaceri le ţine în casă.

Sub ploaia de acuzaţii, Silviu Prigoană pare împăciuitor.

Dar scandalul nu s-a terminat. Judecătorul a respins cerereirl de ordin de protecţie făcute de Prigoană şi Bahmuţenu, fiecare împotriva celuilalt. Mai mult, a obligat-o pe Adriana să plătească onorariul de 100 de lei pentru avocatul din oficiu pe care l-a primit Silviu Prigoană la tribunal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Silviu Prigoană are o cameră de plâns în casă!