Antena Meniu Search
x

Silviu Prigoana se gandeste la a saptea casatorie

Silviu Prigoana a facut spectacol in bratele noii iubite. A dansat languros, a sarutat-o pasional, dar n-a putut sa nu se gandeasca si la Adriana.

Vezi și

Silviu Prigoana nu mai suspina de dorul fostei sotii. Iubirea i-a dat din nou aripi: acum pluteste pe ringul de dans alaturi de noua lui iubita, Ramona. O doctorita cu 15 ani mai tanara decat el si cu patru decat fosta sotie, Adriana.

Silviu si Ramona si-au declarat public, aseara, dragostea. Si mai mult decat atat, domnul Prigoana asteapta sa fie "petit": „Doamna trebuie sa ma ceara. Eu n-am nimic impotriva, cere-ma si te iau”.

Nu l-a cerut inca, dar l-a asigurat de dragostea ei, in direct, la emisiunea "Un show pacatos" de la Antena 1.

Inima lui Silviu Prigoana bate doar pe jumatate pentru ea. Cealalta jumatate e inca a Adrianei, acum in bratele altui barbat: “Am iubit-o si o iubesc in continuare”.

In dragoste, totul e permis. Chiar si acuzele. Silviu Prigoana inca ii reproseaza Adrianei ca ea l-a inselat prima, cand inca erau casatoriti. De aventurile lui a uitat.

Silviu Prigoana a renuntat in acte la Adriana, pentru a patra oara. Nu si la cei doi copii pe care-i au impreuna. Vrea ca micutii sa creasca in casa lui, unde au toate conditiile.

Lucrurile fiind clare de ambele parti, Adriana si Silviu merg mai departe. Fiecare pe drumul lui, cu iubirea lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Silviu Prigoana se gandeste la a saptea casatorie