Antena Meniu Search
x

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu par mai indragostiti ca niciodata

Abia a trecut o saptamana de la ultima dintr-un lung sir de impacari, dar Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu par mai indragostiti ca niciodata. Au aparut in public, pentru prima data de la marea impacare, intr-o comuna din judetul Arges unde au luat motul celui mai mic fin al lor.

Vezi și

Au petrecut pana in zorii zilei, nu s-au despartit nicio clipa din ochi, iar complimentele la adresa Adrianei au curs mai ceva ca vinul in pahare.

Relaxat si cu zambetul pe buze, Silviu Prigoana nu si-a luat nicio clipa ochii de la Adriana. A admirat-o din cap pana-n picioare si i-a stat alaturi in fiecare clipa. Mai ales ca: “Eu cu Adriana nu ne-am certat, a plecat acum noua luni de zile sa ia paine si s-a intors saptamana trecuta. Ce-i asa de greu de inteles?”.

S-au despartit fulgerator si s-au impacat la fel. Cand nimeni nu se astepta ca familia Bahmuteanu-Prigoana sa redevina una si aceeasi, cei doi au socat printr-o noua impacare. Cea de-a cincea.

„Stiu ca e o situatie asa, mai ciudata si ca va uitati la noi ca la doi maimutoi, ceea ce suntem. Sper sa ramanem asa, sa nu mai radeti de noi la televizor”, a declarat Silviu Prigoana.

Tatal copilului, primar in comuna, este un prieten vechi al cuplului.

Silviu Prigoana a avut grija tot timpul de fosta sotie. A fost tandru cu ea si nu s-a sfiit sa o stranga tare la piept. S-au sfatuit si au facut totul impreuna, asa cum ar face orice cuplu trainic.

Ultimul divort dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana a fost pronuntat la sfarsitul lunii ianuarie. Au fost noua luni de declaratii taioase si multiple intalniri in instanta, insa acum au ingropat din nou securea razboiului. Pentru cat timp, numai ei stiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu par mai indragostiti ca niciodata