Antena Meniu Search
x

Simona și Valentin sunt ZUper mirii „Luptă pentru nuntă”, ediția 2020

După o săptămâna de foc, astăzi au fost desemnați câștigătorii „Luptă pentru nuntă”. Simona și Valentin Panciu sunt mirii care au câștigat nunta de 35.000 de euro, organizată de Ambasad'Or și Radio ZU.

de Redactia Observator

la 06.03.2020, 18:10

- Radio Zu
  • Acţiunea a fost filmată.
  • Poate fi văzută pe Youtube Radio Zu.

După o săptămâna de foc, astăzi au fost desemnați câștigătorii „Luptă pentru nuntă”. Simona și Valentin Panciu sunt mirii care au câștigat nunta de 35.000 de euro, organizată de Ambasad'Or și Radio ZU. Simona are 36 de ani și este Administrator de Credite, în timp ce Valentin are 35 de ani, este Kinetoterapeut și Antrenor de Natație. Cei doi au strâns cele mai multe puncte în urma probelor pe care le-au avut de trecut în cele 5 zile de competiție.

„Luptă pentru nuntă” a fost o cursă contra cronometru în care cele 3 cupluri au trecut testul compatibilității, și-au găsit „nași” celebri, au gătit și au fost punctați pentru asta, au dansat și au fost jurizați, au alergat prin București, de la un capăt la altul, îmbrăcați în mire și mireasa.

Toată acțiunea a fost filmată, iar imaginile pot fi vizionate pe contul de Youtube Radio ZU. Fiecare etapă a fost punctată în funcție de prestația concurenților, iar rezultatele finale arată așa: Andreea și Radu („Aventurierii) - 14 puncte, Livia și Marius („Muncitorii”) - 19 puncte și Simona și Valentin („Memorabilii”) - 21 puncte.

Cele 2 cupluri care au jucat finala „Luptă pentru nuntă” alături de câștigătorii Simona și Valentin au fost Livia și Marius, Andreea și Radu. Marius are 26 de ani și este Manager Zonal, în timp ce iubita lui, Livia, are 27 de ani și este Project Manager. De partea cealalta, Radu are 27 de ani și este Manager, iar Andreea are 27 de ani și este Contabil.

Pentru al doilea an consecutiv, un cuplu de îndrăgostiți câștigă o nuntă de 35.000 de euro organizată de Ambasad'Or și Radio ZU. Prima ediție „Luptă pentru nuntă”, din februarie 2019, „i-a dus” în fața altarului pe Horia și Adelina, „Sportivii” așa cum au fost ei botezați de Buzdu, Morar și Emma. În toamna anului 2019, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit și s-au bucurat alături de invitații lor de nunta de 35.000 de euro organizată de Ambasad'Or Events.

Nu uita!

Hiturile se ascultă la ZU!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » Simona și Valentin sunt ZUper mirii „Luptă pentru nuntă”, ediția 2020