Antena Meniu Search
x

Sonia Simionov, prezentatoarea emisiunii "Am ceva să-ţi spun", a câştigat din nou trofeul "Black Sea Cup" la biliard!

Performanţă pentru al doilea an consecutiv a colegei noastre, Sonia Simionov. Prezentatoarea emisiunii "Am ceva să-ţi spun" a câştigat din nou trofeul "Black Sea Cup" la biliard! Şi asta după aproape 14 ore de meciuri cu unii dintre cei mai buni jucători din lume

Vezi și

Performanţă pentru al doilea an consecutiv a colegei noastre, Sonia Simionov. Prezentatoarea emisiunii "Am ceva să-ţi spun" a câştigat din nou trofeul "Black Sea Cup" la biliard! Şi asta după aproape 14 ore de meciuri cu unii dintre cei mai buni jucători din lume.

Sonia Simionov a reuşit şi anul acesta să ducă la capăt ce şi-a propus. A câştigat trofeul "cea mai bună femeie din competiţie" şi Black Sea Cup.

Sonia a avut de înfruntat adversari puternici de talie mondială cu multă experienţă. Printre ei, şi actualul campion mondial, venit la cel mai mare campionat de biliard din România.

La competiţie participă aproximativ 100 de sportivi. Competiţia a durat 14 ore, iar meciurile au fost mixte. Prin urmare, fetele au avut de înfruntat adversari cu mare experienţă.

Concursul se încheie în această seară, iar Fondul garantat de premiere este de 26.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Sonia Simionov, prezentatoarea emisiunii "Am ceva să-ţi spun", a câştigat din nou trofeul "Black Sea Cup" la biliard!