Antena Meniu Search
x

Special! Cele mai sexi actriţe ale anului

Cea mai mare concentraţie de femei frumoase este, fără îndoială, la Hollywood! Tocmai de aceea, un top al celor mai sexi actriţe este greu de alcătuit. Dar nu imposibil

Vezi și

Cea mai mare concentraţie de femei frumoase este, fără îndoială, la Hollywood! Tocmai de aceea, un top al celor mai sexi actriţe este greu de alcătuit. Dar nu imposibil

În anul 2006, dar şi în anul 2013, actriţa Scarlett Johansson - în vârstă de 31 de ani - a fost declarată "Cea mai sexi femeie în viaţă". Un titlul bine-meritat, pe care l-a alăturat celorlalte premii obţinute de-a lungul carierei care numără deocamdată 44 de pelicule. Cu toate acestea, anul acesta s-a clasat doar pe poziţie a 5-a în clasamentul celor mai sexi vedete de la Hollywood.

Pe locul al patrulea, însă, o găsim pe actriţa Megan Fox, în vârstă de 29 de ani. Nu a prins podiumul, deşi - în urmă cu 7 ani - fusese decretată "Cea mai sexi femeie din lume". Şi asta deşi cariera ei numără doar 17 filme şi apariţii în 8 seriale. Mult mai de notorietate sunt tatuajele sale, dar şi relaţia sentimentală cu actorul David Austin Green.

Medalia de bronz revine Milei Kunis, actriţa de 32 de ani, care - în urmă cu 2 ani - a reuşit să ocupe a 9-a poziţie în "Top 100 al celor mai sexi femei ale planetei". Deşi a apărut în 25 de filme, Mila Kunis a intrat cu adevărat în vizorul presei, după ce a început o relaţie cu actorul Ashton Kutcher.

Medalia de argint a primit-o Natalie Portman. Actriţa de 34 de ani şi-a început cariera încă din copilărie, deşi s-a concentrat mult mai mult pe studii. Aşa că, pe lângă cele 38 de filme în care a apărut, a avut timp să-şi ia o diplomă în Psihologie de la reputata universitate Harvard, dar şi să studieze franceza, japoneza, germana şi araba.

Pe primul loc în clasamentul celor mai sexi vedete de la Hollywood se situează actriţa şi cântăreaţa Vanessa Hudgens. La 27 de ani, are un palmares impresionant. A jucat în 14 filme, sapte seriale, doua piese de teatru, a înregistrat doua albume şi a făcut trei turnee naţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Special! Cele mai sexi actriţe ale anului