Antena Meniu Search
x

SPECIAL! DJ Markul Schulz şi-a realizat cel mai nou videoclip în România

DJ Markul Schulz şi-a realizat cel mai nou videoclip la noi în ţară. A vrut să filmeze pe cea mai frumoasă şi mai spectaculoasă şosea din România: Transfăgărăşanul.

Vezi și

 DJ Markul Schulz şi-a realizat cel mai nou videoclip la noi în ţară. A vrut să filmeze pe cea mai frumoasă şi mai spectaculoasă şosea din România: Transfăgărăşanul.

Bineînţeles, pentru a ilustra povestea de iubire din videoclip a folosit tot o româncă.

Cel mai mare DJ din SUA promovează Romania.

Markus Schultz, DJ-ul considerat de americani ca fiind cel mai bun din lume, s-a îndrăgostit de România, de peisajele şi oamenii săi, aşa că a ales să-şi filmeze cel mai nou videoclip. Şi nu oriunde, ci pe o şosea care figurează în topul celor mai frumoase drumuri din lume. Pe Transfăgărăşan.

Şi, pentru că România este celebră pentru frumuseţea femeilor, era normal ca protagonista videoclipului să fie o româncă. Actriţa Laura Cosoi.

Proiectul a fost un succes, iar filmările au decurs fără probleme majore. Singurul lucru care i-a mai presat din când în când a fost. timpul

Încercam să prindem apusul pe Transfăgărăşan şi am tot filmat, am tot filmat şi ne gândeam că timpul o să ajungă şi la un moment dat calculam secundele să vedem dacă mai prindem apusul ăla frumos. Şi l-am, prins.

Videoclipul - care poate fi considerat una dintre cele mai eficiente metode de promovare a României - a fost apreciat de toate vedetele prezente la lansare.

Dar nu v-am spus esenţialul. Cum a ajuns Markus Schultz, cel mai bun DJ al lumii, să descopere peisajele din România? Simplu. Iubita lui este româncă, aşa că l-a plimbat prin cele mai frumoase locuri din ţara noastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Mondene » SPECIAL! DJ Markul Schulz şi-a realizat cel mai nou videoclip în România