Antena Meniu Search
x

Spectacol uluitor de lumini la LightUp Festival, în Iaşi

Spectacol impresionant la LightUp Festival, în Iaşi! Pe pereţii Palatului Culturii din oraş s-au proiectat imagini spectaculoase.

Vezi și

Spectacol impresionant la LightUp Festival, în Iaşi! Pe pereţii Palatului Culturii din oraş s-au proiectat imagini spectaculoase. Timp de o oră, monumentul istoric a fost învăluit în culoare, lumină, forme şi personaje de poveste. Cea mai bună proiecţie a fost premiată. 

Palatul Culturii din Iaşi a devenit ecran gigant pentru o... explozie de lumină şi culoare. Şase echipe, două din România şi patru de peste hotare, s-au întrecut în proiecţii video impresionante, care au avut ca sursa de inspiraţie arhitectura monumentului istoric din inima Moldovei.

Spectacolul a durat mai bine de o oră, iar în tot acest timp, în ciuda frigului de afară, publicul nu a lipsit. Peste 500 de spectatori au asistat la proiecţii.

La final, spectatorii s-au transformat în... juraţi şi au ales proiecţia câştigătoare a evenimentului. Premiul întâi, onorat cu 5.000 de euro, a fost adjudecat, ca şi anul trecut, de echipa formată din Silviu Apostol şi Andrei Cozlac.

Locul doi a fost câştigat de cealaltă echipă de români din concurs, iar premiul trei a ajuns la un tânăr din Indonezia. Festivalului LightUp a bifat anul acesta cea de-a doua ediţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Spectacol uluitor de lumini la LightUp Festival, în Iaşi