Antena Meniu Search
x
LIVE

Summer Well, cel mai mare festival de muzică alternativă, organizat lângă Bucureşti

Muzica bună este la ea acasă, lângă Bucureşti, pe Domeniul Ştirbey! Este al optulea an de Festival Summer Well.  În prima seară, reţeta distracţiei a fost simplă: un picnic, în acordurile muzicii... clasice.

De Redactia Observator la 23.07.2019, 15:02
Vezi și

Muzica bună este la ea acasă, lângă Bucureşti, pe Domeniul Ştirbey! Este al optulea an de Festival Summer Well.  În prima seară, reţeta distracţiei a fost simplă: un picnic, în acordurile muzicii... clasice. Într-un decor de poveste, tinerii au fost fascinaţi de concert. Urmează acum alte două nopţi de distracţie. 

Cel mai mare festival de muzică alternativă şi-a surprins publicul anul trecut, când pe scenă a urcat Orchestra Simfonică Bucureşti. Surprinzătoare, ca de obicei. 

"E un concept diferit si mi se pare super de inteligent sa faca chestia asta la un festival la care vine foarte mult tineret. Imi place super mult ca convingem tineretul sa se si relaxeze ascultand muzica simfonica", spune o spectatoare.

Şi pentru că astfel de momente nu se pot păstra doar în sufletele noastre, telefoanele au captat imagini de neuitat. 

Orchestra a interpretat cover-uri ale unor trupe consacrate, iar reacţiile spectatorilor au fost pe măsura. 

Cătălin Opriţoiu, flautist: Energia a fost minunata, s-a transmis o energie pozitiva din partea publicului catre scena. Este datoria noastra sa fim aproape de public!

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Summer Well, cel mai mare festival de muzică alternativă, organizat lângă Bucureşti