Antena Meniu Search
x

Video Take, Ianke și Cadîr au revenit la Teatrul Bulandra. Spectacolul s-a jucat cu casa închisă

Take, Ianke și Cadîr au revenit la Bulandra, în regia lui Horaţiu Mălăele. Este unul dintre cele mai cunoscute, apreciate şi aşteptate spectacole ale anului și marchează deschiderea stagiunii 2021 - 2022. Un spectacol fără vârstă, într-o montare semnată de Horatiu Malaele, care îl joacă pe Ianke. Razvan Vasilescu este bonomul Cadîr, iar Mihai Constantin este spiritualul Tache. Pentru Mihai Constantin emoţiile din seara premierei au fost şi mai mari. A împărtit scena pentru prima data cu fiul său. Comedia s-a jucat deja în weekendul trecut cu casa închisă.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 14:39

Vezi și
  • Pe 17 și 19 iunie se joacă din nou, iar pe 1 iulie va ajunge în premieră la Constanța

Vlad Zamfirescu, director teatrul Bulandra: Teatrul Bulandra a avut în repertoriu începând cu 1957 Take, Ianke și Cadîr cu o distribuție la fel de celebra. Cu Ștefan Ciobotarasu, Jules Cazaban, Ion Manta. Este un spectacol care a rezistat aici peste 10 ani sau 15 ani atunci și mi s-a părut fabulos că Mălăele face din nou la Bulandra Take, Ianke și Cadâr cu o distribuție la fel de celebră.

Mihai Constantin, actor: E o bucurie tot ce am trăit la repetiții.  A fost o plăcere să mă întâlnesc cu Răzvan Vasilescu cu Dana Dogaru cu Horațiu bineînțeles, și pe deasupra mai suntem și în familie. Băiatul meu din piesă este în realitate băiatul meu și este o mare bucurie să fim așa în familie. Mă simt nemaipomenit. E pe picioarele lui, se descurcă foarte bine și mă bucur enorm că am putut să fim împreună în acest proiect. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Take, Ianke și Cadîr au revenit la Teatrul Bulandra. Spectacolul s-a jucat cu casa închisă