Antena Meniu Search
x

Video Taraf de Caliu, povestea cântăreților dintr-un sat românesc care au dus muzica lăutărească pe marile scene ale lumii

Taraful Haiducilor, actualmente Taraf de Caliu, a purtat numele României peste tot în lume. Un grup de muzicieni talentaţi dintr-un sat românesc mărunt au dus muzica lăutărească pe scene mari de pe aproape toate continentele Globului. 

de Redactia Observator

la 13.04.2021, 13:14

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Au cântat atât de bine, încât au cucerit definitiv chiar şi marile personalităţi de la Hollywood. Actorul Johnny Depp i-a primit în casa lui şi a declarat că sunt cei mai mari artişti pe care i-a ascultat vreodată. Formaţia a scris istorie - descoperim şi noi o mică parte din ea chiar acum. 

Anghel Caliu Gheorghe: Prin mai intrăm în studio pentru a pune la punct niște piese foarte vechi, de la părinții noștri, de la bunicii noștri. Vrem să dovedim că mai existăm. Abia așteptăm să dăm drumul la treabă. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Taraf de Caliu, povestea cântăreților dintr-un sat românesc care au dus muzica lăutărească pe marile scene ale lumii