Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tatăl creatoarei de modă Kate Spade a murit cu o zi înainte de înmormântarea acesteia. Cumnata actorului Kevin Spade s-a sinucis acum 2 săptămâni

Tatăl creatoarei de modă Kate Spade a murit cu o zi înainte de înmormântarea acesteia. Cumnata actorului Kevin Spade s-a sinucis acum 2 săptămâni.

de Redactia Observator

la 22.06.2018 , 20:36

Tatăl creatoarei de modă Kate Spade a murit cu o zi înainte de înmormântarea acesteia. Cumnata actorului Kevin Spade s-a sinucis acum 2 săptămâni.

Familia lui Kate Spade a anunțat că Earl F Brosnahan Jr, tatăl creatoarei de modă, a murit chiar cu o zi înainte de înmormântarea fiicei sale, în orașul Kansas City.

Earl F Brosnahan Jr avea 89 de ani.

Articolul continuă după reclamă

Familia a precizat că starea acestuia de sănătate era precară, dar că bărbatul a fost profund afectat de dispariția fiicei sale.

Kate Spade (55 de ani) a fost găsită spânzurată, pe 5 iunie, în apartamentul său din Manhattan, New York.

Ea a lăsat un bilet de adio adresat fiicei sale, de 13 ani, în care îi cerea acesteia să nu se învinovățească pentru faptul că ea a ales să se sinucidă.

Soțul creatoarei, Andrew Spade, fratele actorului David Spade, era acasă când a fost făcută descoperirea.

Fiica celor doi, Frances Beatrix Spade, era la școală.

Mai multe surse apropiate designerului au spus că aceasta avea probleme în căsnicie și că suferea de depresie de mai mulți ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Tatăl creatoarei de modă Kate Spade a murit cu o zi înainte de înmormântarea acesteia. Cumnata actorului Kevin Spade s-a sinucis acum 2 săptămâni