Antena Meniu Search
x

Românca Teodora Burz a cucerit industria globală a modei. Zeci de vedete internaţionale i-au purtat creaţiile

În urmă cu ceva vreme, vuiau ziarele de articole sub cam acelaşi titlu: O româncă le-a îmbrăcat pe artistele care au cântat imnul Statelor Unite, la Super Bowl 2019.

de Redactia Observator

la 12.03.2019, 14:00

Vezi și

În urmă cu ceva vreme, vuiau ziarele de articole sub cam acelaşi titlu: O româncă le-a îmbrăcat pe artistele care au cântat imnul Statelor Unite, la Super Bowl 2019. Hainele purtate de surorile Chloe și Halle Bailey, pentru deschiderea celui mai urmărit eveniment tv din SUA, sunt creaţia Teodorei Burz. Iar, pentru cei care o cunosc, succesul româncei nu este deloc o surpriză. Lista celebrităţilor care s-au lăsat cucerite de talentul româncei noastre e lungă.

Puterea costumului. Pe asta a mizat Teodora Burz atunci când a dat naştere celui care avea să devină unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti peste hotare. Pe asta şi pe o ambiţie pe care o avea încă de mic copil. Zâmbind, românca spune că a ştiut că vrea să facă afaceri încă de mică. La 5 ani, vindea legume în piaţă, pe care ea singură le cultiva în curtea casei.

16 luni. De atât a avut nevoie Teodora, de la lansare până a ajuns la Hollywood și la vedete precum Eva Longoria, Vanessa Hudgens, Leighton Meester și Katy Perry.

Katy Perry a fost de altfel printre primele vedete de peste Ocean care au purtat costumele Teodorei. Nu i-a păsat că e un brand necunoscut atunci când a îmbracat sacoul. Mai exact, a ales două branduri pentru promovarea noului ei album - Gucci și brandul Teodorei.

Camila Cabello, Mariah Carey şi Demi Lovato completează lista velebrităţilor cucerite de româncă. Iar La gala Superbowl din acest an, Chloe şi Halle, artistele gemene care sunt protejate de Beyonce au deschis finala cantand Imnul Statelor Unite imbrăcate in costume ale brandului romanesc.

Cea mai recentă apariţie o aduce în prim plan pe Kylie Jenner, cea mai tânără miliardară din lume. Într-o ţinută sexy, creată tot de românca noastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Românca Teodora Burz a cucerit industria globală a modei. Zeci de vedete internaţionale i-au purtat creaţiile