Antena Meniu Search
x

Toamna vine cu tendinţe inedite în modă. În lunile următoare, marii designeri recomandă ţinutele aglomerate

Toamna aduce tendinţe inedite. În lunile următoare, marii designeri recomandă ţinutele aglomerate.

Vezi și

Toamna aduce tendinţe inedite. În lunile următoare, marii designeri recomandă ţinutele aglomerate. Imprimeurile de leopard, zebră sau tigru, piele din cap până în picioare sau baticul de pe vremea bunicii sunt doar câteva dintre piesele de rezistenţă ale sezonului rece. Iar maroul este noul negru.

Un sezon nou, o nouă modă. Marii designeri dictează tendinţele. Iar toamna lui 2018 pare să fie una surprinzătoare. 

Lucy Faur, stilist vestimentar: "Se poartă ţinutele aglomerate, dar într-un ton foarte spectaculos. Accentele în principal cad pe animal print, practic pe imprimeuri cu tot ceea ce înseamnă piele de animal - şarpe, crocodil, zebră."

Reporterii Observator au mers cu stiliştii prin magazine pentru a descoperi ce se poartă.

Culoarea maro este noul negru, spun specialiştii. 

Lucy Faur, stilist vestimentar: "Culorile pentru toamnă iarnă 2018-2019 sunt oarecum inspirate din zona pământului. Se poartă maroul foarte tare, se poartă vişiniul, se poartă derivatele din albastru şi se poartă culoarile metalice şi tot ce înseamnă textură metalică

Şi, din nou, accesoriile fac diferenţa. Inspiraţi din tradiţii, cretorii de modă vin cu piese inedite. Astfel, baticul este vedetă în această toamnă. Iar accesoriul preferat al reginei Elisabeta a II-a i-a inspirat pe marii designeri să transforme eşarfele chiar în rochii preţioase. 

Pentru zilele friguroase, predomină stilul supradimensionat. 

Lucy Faur, stilist vestimentar: "În zona de outwear, geci, paltoane, se poartă din nou suprapunerile, de data aceasta mai mult ca în anii precedenţi. Se poartă în continuare gecile matlasate, blănurile, desigur, cele ecologice, gecile de piele, paltoanele din piele, totul în zona aceasta de piele."

Cât despre încălţări, marile case de modă recomandă botinele şi chiar ciocatele. Inspiraţie din Vestul sălbatic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Toamna vine cu tendinţe inedite în modă. În lunile următoare, marii designeri recomandă ţinutele aglomerate