Antena Meniu Search
x

Video Tom Cruise, de nerecunoscut la un meci de baseball. Fanii actorului spun că operaţiile estetice l-au transformat: Ce s-a întâmplat cu faţa lui? Are cumva vreo reacţie alergică?

Tom Cruise a fost surprins weekend-ul trecut la un meci de baseball, iar apariția lui a stârnit un val de dezbateri aprinse în rândul fanilor. Fața celebrului actor părea mult mai umflată decât în mod normal.

de Mihaela Uretu

la 25.10.2021, 10:32

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tom Cruise a participat zilele trecute la un meci de baseball dintre Los Angeles Dodgers şi San Francisco Giants. Actorul în vârstă de 59 de ani nu a mers singur, ci a fost însoțit în tribune de către Connor Cruise, fiul adoptat de el și Nicole Kidman în perioada în care aceştia au fost căsătoriţi.

Citește și: Filme noi care apar în luna noiembrie 2021. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Însă fotografiile cu starul din Top Gun au stârnit un val de controverse și dezbateri aprinse în rândul fanilor, iar asta pentru că actorul era de nerecunoscut. Practic, fața celebrului actor părea mult mai umflată decât în mod normal şi se vede că a câştigat câteva kilograme bune în plus, scrie Page Six. 

Mai mulţi s-au întrebat dacă nu cumva Cruise a apelat la operaţiile estetice, în timp ce alţii au susţinut că pozele sunt editate și că este imposibil ca Tom Cruise să arate așa în realitate.

Pe acelaşi subiect

"Tom Cruise, ce ai făcut cu faţa ta superbă? Am fost atât de dezamăgit când te-am văzut în tribune. Încetează să îţi mai pui toate porcăriile pe faţă", a spus pe Twitter un fan al actorului. În timp ce alţii s-au gândit că actorul ar avea o reacţie alergică, iar acesta ar fi motivul pentru care faţa sa ar fi atât de umflată. 

„Nu îmi place de Tom Cruise deloc, dar nu suport să văd că oamenii se iau de fluctuațiile de greutate ale altora. Oamenilor le este permis să se îngrașe sau să slăbească”, a mai adăugat cineva pe Twitter.

Tom Cruise este cunoscut pentru ca de-a lungul timpului actorul şi-a schimbat de foarte multe ori înfăţişarea pentru diferite roluri. Actorul va juca în cea mai nouă peliculă a francizei "Misiune: imposibilă". "Mission: Impossible 7" ar urma să fie lansat anul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Tom Cruise, de nerecunoscut la un meci de baseball. Fanii actorului spun că operaţiile estetice l-au transformat: Ce s-a întâmplat cu faţa lui? Are cumva vreo reacţie alergică?