Antena Meniu Search
x

Top 10 cele mai urmărite vedete din România pe Instagram

Într-o lume constant conectată la internet, unde puţini mai sunt oamenii care nu au măcar un cont de socializare, fenomenul Instagram a luat cu adevărat amploare. 

de Redactia Observator

la 28.02.2019, 13:27

Într-o lume constant conectată la internet, unde puţini mai sunt oamenii care nu au măcar un cont de socializare, fenomenul Instagram a luat cu adevărat amploare. Fanii îşi pot urmări acum vedetele pas cu pas, pot vedea ce fac, unde sunt şi ce surprize mai pregătesc. Pot intra cu uşurinţă în viaţa lor personală şi pot fi alături de ele în momentele frumoase şi în cele mai puţin fericite. 

Câţiva artişti din România, mereu activi pe Instagram, au reuşit cu succes să atragă milioane de fani şi astfel, să între în topul celor mai urmărite vedete pe Instagram. 

INNA – 2,5 milioane de urmăritori şi peste 5,886 de postări

Inna se află printre primii artişti din România care au decis să îşi deschidă un cont pe Instagram. Cu poze de la concerte, din studiourile de muzică ori mici filmuleţe în care anunţă ce planuri de viitor are, artista îşi ţine întotdeauna fanii la curent cu viaţa ei. Nu lipsesc nici fotografiile amuzante sau cele extrem de sexy şi provocatoare. Postările ei nu au niciodată mai puţin de 10.000 de like-uri, ceea ce demonstrează că vedeta este extrem de apreciată, atât în România, cât şi în afară.

Antonia - 1,8 milioane de urmăritori şi peste 975 de postări

Antonia, una dintre cele mai iubite artiste din România, se bucură zilnic de mii de comentarii şi aprecieri din partea fanilor, care nu uită să îi complimenteze fiecare fotografie postată pe Instagram. Succesul uriaş vine şi din partea adolescentelor care o văd ca pe un model de urmat şi îşi doresc să ajungă la nivelul ei într-o bună zi. Cele mai populare postări sunt cele amuzante, în care se strâmbă, aducând fanilor zâmbetul pe buze, cele alături de copiii săi ori alături de sufletul ei pereche, Alex Velea. 

Delia - 1,7 milioane de urmăritori şi peste 17,466 de postări

Delia este un artist efervescent, întotdeauna la curent cu tot ce e nou, astfel că un cont pe Instagram cu numele ei era imposibil să nu existe. De altfel este extrem de activă. Fanii pot afla oricând ce face, unde este şi cu ce se mai ocupă. Nu menţine suspansul nici când pleacă în vreo vacanţă exotică, ci din contră, are grijă să le arate tuturor peisajele superbe şi locurile în care îşi găseşte liniştea şi nu se sfieşte să posteze chiar şi caricaturi sau glume făcute de fani la adresa ei. 

Andra - 1,7 milioane de urmăritori şi peste 1,527 de postări

Cu o voce de aur, Andra este unul dintre artiştii consacraţi ai României. Contul său de Instagram adună pe puţin 20.000 de like-uri la o fotografie. Artista postează foarte des imagini din concerte, de la emisiuni, ori alături de colegii de breaslă şi nu uită niciodată să îşi anunţe fanii unde va avea următorul spectacol. 

Nicole Cherry - 1,4 milioane de urmăritori şi peste 3,824 de postări

Nicole Cherry este o adolescentă care şi-a dorit, a muncit şi a reuşit să îşi îndeplinească visul. Cu peste 1,4 milioane de urmăritori, artista şi-a creat o bază uriaşă de fani, iar miile de like-uri şi sutele de comentarii demonstrează acest lucru. Pe lângă fotografiile din concerte sau din vacanţele în care merge, Nicole nu se sfieşte nici să posteze din când în când câte o poză mai provocatoare. 

Alina Eremia - 1,2 milioane de urmăritori şi peste 2,090 de postări

Muzică, modă şi viaţa personală. Alina Eremia le îmbină pe toate trei, postând câte puţin din toate pe contul ei de Instagram. Cu zâmbetul pe buze în fiecare fotografie, artista este apreciată de miile de fani care nu lipsesc de la concerte şi care îi transmit în fiecare moment aprecieri pe reţelele de socializare. Cu peste 1,2 milioane de urmăritori, Alina îşi merită locul în topul celor mai urmărite vedete pe Instagram, din România. 

Smiley - 1,2 milioane de urmăritori şi peste 1,850 de postări

Un artist complet, Smiley nu s-a ferit niciodată să facă legătura între el, artistul şi omul din spate muzicii. Astfel, contul său de Instagram care se numeste "Smiley Omul" întruchipează exact tot ceea ce vrea el să transmită. Concerte, spectacole, emisiuni şi multe filmuleţe alături de colegii de breaslă, precum şi prieteni, familie şi simplitate. Nu se ascunde în spatele unei măşti, ci arată fanilor cine este el, aşa cum este el. 

Adelina Pestriţu - 1,1 milioane de urmăritori şi peste 8,123 de postări

Adelina Pestriţu este o artistă extrem de activă pe contul ei de Instagram. Nu trece o zi fără să le transmită fanilor un mesaj, ori fără să posteze o fotografie. Iubitoare de animale, ea a creat un cont de socializare chiar şi căţeluşului ei, unde arată tuturor videoclipuri şi poze cu patrupedul ei în diferite ipostaze. Pe lângă stil, modă, frumuseţe, Adelina nu îşi ascunde nici viaţa privată, motiv pentru care fanii au constant ocazia să îi aprecieze fotografiile cu partenerul, prietenii ori cu micuţa ei fetiţă. 

Elena Gheorghe - 967 de mii de urmăritori şi peste 6,084 de postări 

O artistă extrem de iubită de publicul ei, Elena Gheorghe este mereu atentă să îşi ţină fanii la curent cu toate noutăţile din viaţa ei. Fie că este vorba despre un nou concert, un nou album sau despre un eveniment cu adevărat important, Elena nu uită de cei care o iubesc şi o apreciază. Sutele de comentarii şi miile de like-uri pe care oamenii le lasă la fiecare fotografie demonstrează acest lucru. 

Adela Popescu - 903 de mii de urmăritori şi peste 5,648 de postări 

Pentru Adela Popescu viaţa de familie primează, iar acest lucru este vizibil din postările sale de pe Instagram. Cu aproape un milion de urmăritori, artista îşi ţine la curent fanii cu planurile sale de viitor şi nu uită să le povestească tuturor ce s-a mai întâmplat în viaţa ei. O mămică devotată, Adela este foarte activă şi oferă mereu sfaturi extrase din experienţele sale pentru a-i ajuta pe viitori părinţi să se descurce cât pot de bine cu micuţii lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Top 10 cele mai urmărite vedete din România pe Instagram