Antena Meniu Search
x

Idei de vacanță în 2018. Topul celor mai vizitate orașe din lume

Vezi și

Alegerea unei destinaţii turistice este, adeseori, greu de făcut. Dacă nu ştiţi încă pe unde vă vor purta paşii în vacanţele din 2018, vă spunem care au fost cele mai vizitate oraşe la nivel mondial anul trecut.

Preferate de turişti din lumea întreagă, ele ar putea ajunge şi pe lista dumneavoastră. Trebuie doar să decideţi care vă place mai mult.

Hong Kong, principala destinaţie turistică mondială

Hong Kong a fost, în 2017, principala destinaţie turistică mondială. Peste 26 de milioane de turişti au vizitat una dintre zonele cele mai dens populate din lume.

Un amestec de tradiţii asiatice şi modernism, de vechi şi nou, Hong Kong este spectaculos.

Metropola în care vremea este foarte caldă pe tot parcursul anului are magazine cu preţuri pentru toate buzunarele. Negociabile oriunde şi fără TVA.

Topul celor mai vizitate oraşe de pe planetă este dominat de metropole asiatice. Pe locul al doilea s-a clasat Bangkok.

21 de milioane de turişti a primit capitala Thailandei pe parcursul lui 2017.

Denumit de turişti Veneţia Orientului, Bangkok este oraşul templelor şi al palatelor, dar şi capitala mondială a mâncării stradale. El găzduieşte 400 de temple şi 800 de hoteluri, toate dornice să le ofere turiştilor vacanţe de neuitat.

Lunile recomandate pentru vizitarea Bangkokului sunt ianuarie, februarie, octombrie, noiembrie şi decembrie, când temperaturile mai scad şi ploile se opresc.

Supremaţia asiatică este detronată de Londra în topul celor mai vizitate metropole. Din cauza Brexit-ului, prețurile au mai scăzut în capitala britanică.

Londra s-a transformat astfel într-o opțiune atrăgătoare pentru cei care călătoresc cu un buget nu foarte flexibil. În 2017, metropola a atras 19,8 milioane de vizitatori.

Londra este unul din cele mai cosmopolite oraşe din Europa şi din lume. Aici locuiesc, permanent sau temporar, mulţi dintre cei mai bogaţi oameni de pe Terra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Idei de vacanță în 2018. Topul celor mai vizitate orașe din lume