Antena Meniu Search
x

Topul vedetelor din România cu procese pe rol (Video)

Vedetele din România nu sunt străine de instanţe. Unele au zeci de procese pe rol. Fie că vorbim de probleme după căsnicie sau chiar de dosare anticorupţie, multe dintre ele au ajuns cel puţin o dată într-o sală de tribunal.

de Redactia Observator

la 17.03.2019, 11:21

Vezi și

Vedetele din România nu sunt străine de instanţe. Unele au zeci de procese pe rol. Fie că vorbim de probleme după căsnicie sau chiar de dosare anticorupţie, multe dintre ele au ajuns cel puţin o dată într-o sală de tribunal.

Notorietatea nu a fost un criteriu care să le ferească de justiţie. Au aflat asta multe vedete de la noi care nu sunt străine de sălile de tribunal. Cu peste 20 de procese în instanţele din România, Oana Zăvoranu este în topul vedetelor. A avut de înfruntat vrăjitoarele pe care le-a acuzat de înşelăciune pentru o sumă de peste 450.000 de euro. Procese pe care până la final, le-a câştigat. Şi cu fostul soţ Pepe a dat ochii în instanţă. Nu mai puţin de trei procese au avut cei doi după căsnicie.

Un alt personaj cunoscut, cu multe drumuri în sălile de tribunal este Cristi Borcea. Fostul patron al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti are deja două condamnări penale şi mai multe procese pe rol. Mai precis, figurează pe portalul instanţelor cu peste 15 procese, fie pentru recunoaşterea paternităţii, fie pentru împărţirea bunurilor.

Un alt Cristi, de data aceasta Boureanu, este şi el în top. Asta pentru că, certurile din fosta căsnicie par că i-au adus numai necazuri. A avut mai multe procese în care fosta soţie a cerut ordin de proţectie împotriva lui, însă are şi mai multe dosare penale. Unele de corupţie, dar şi unul de ultraj după e a lovit un poliţist în trafic.

Ultimul din acest top este Ilie Năstase. Cu un proces de divorţ intentat de trei ori şi până la urmă finalizat la judecătoria sectorului 1 şi cu un proces penal încă pe rol, fostul tenismen nu e străin de justiţie. A şi fost condamnat deja pentru că a condus cu permisul suspendat şi a refuzat testarea pentru alcool. Decizia a fost însă contestată de procurori aşa că, Ilie Năstase urmează să mai facă ceva drumuri până în faţa judecătorilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Topul vedetelor din România cu procese pe rol (Video)