Antena Meniu Search
x

Trenduri pentru miresele anului 2018. Anul acesta se poartă fundele negre pe umeri şi florile din hârtie

Iar când nunta bate la uşă, un singur lucru e cert. Evenimentul mult aşteptat trebuie să fie desprins din poveşti.

Vezi și

Fiecare femeie s-a visat măcar o dată în viaţă mireasă. Iar când nunta bate la uşă, un singur lucru e cert. Evenimentul mult aşteptat trebuie să fie desprins din poveşti. Iar pentru asta, o femeie are nevoie de o rochie ca în basme, o coafură potrivită, un machiaj care să o pună în evidenţă, dar şi de un decor de vis. Sună perfect, nu? Iată care sunt tendinţele anului.

De la cape inspirate de prinţese, până la jachete de motociclist, mâneci detaşabile, ba chiar şi pantaloni scurţi. Nimic din toate acestea nu ar trebui să le lipsească mireselor din 2018. Şi lista continuă.

ANDRA ŢURCANU, designer:

Am văzut un joc format între o rochie scurtă şi trenă detaşabilă, astfel încât avem doi în unu. Practic, avem rochie lungă şi pe măsură ce petrecerea continuă, detaşăm trena şi rămânem într-o rochie scurtă care este uşor de purtat. 

Indiferent care sunt trendurile, miresele trebuie să ţină cont întodeauna ce... le avantajează. La fel şi când vine vorba despre machiaj. 

MĂDĂLINA PETCU, make-up artist:

În acest an se poartă machiajul cât mai natural. Se merge mult pe stilul romantic. 

Spre romantic - glam sunt şi coafurile. Specialiştii vin cu foarte multe variante, pe toate gusturile, care să le inspire pe tinere în ziua cea mare. 

ADRIAN PERJOVSKI, hairstylist:

Părul desprins iar se poartă foarte bine, natural, acele beach-wave cu vârf drept, texturizate, uşor aspect de mat, aspect de plajă păr pe care îl avem la mare de obicei, când părul este încărcat, un picuţ cu apă de mare, cu sare. 

Şi pentru ca totul să fie desprins din poveste, aranjamentele din flori de hârtie ar putea fi cea mai bună alegere. Sunt în trend, evident, şi oricum costă mai puţin faţă de cele naturale. Iar decorul pentru fotografiile de neuitat ale invitaţilor la petrecerea din noaptea nunţii trebuie să fie ...unul feeric. 

SIMONA OPRIŞ, paper flower designer:

Photocorner-ul cel puţin anul acesta este compus, vorbim de panouri, pavilioane, ramă photo.

Verdele nu trebuie să lipsească din peisaj, la fel şi alte culori inspirate din natură. În ceea ce priveşte buchetul, acesta depinde mult de rochia şi de personalitatea miresei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Trenduri pentru miresele anului 2018. Anul acesta se poartă fundele negre pe umeri şi florile din hârtie