Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gerard Butler a ajuns de urgenţă la spital după un grav accident rutier! Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a fost lovit de o maşină!

Gerard Butler a fost internat de urgență la spital, după ce a suferit un accident de motocicletă, în Los Angeles. 

de Redactia Observator

la 16.10.2017 , 12:22

Un cunoscut actor, fost iubit al Mădălinei Ghenea, a ajuns de urgenţă la spital după un grav accident rutier!

Gerard Butler a fost internat de urgență la spital, după ce a suferit un accident de motocicletă, în Los Angeles. 

Actorul, în vârstă de 47 de ani, era pe motor atunci când un șofer l-a acroșat. Potrivit TMZ, actorul nu ar fi suferit răni grave în urma accidentului, ci doar zgârieturi și vânătăi.

”Cineva a sunat la 911 și paramedicii care au sosit la fața locului l-au transportat pe actor la cel mai apropiat spital, unde primește îngrijiri”, a declarat un apropiat al lui Gerard Butler.

Articolul continuă după reclamă

Mădălina Ghenea şi celebrul actor de la Hollywood s-au întâlnit, în anul 2012, în Dubai, unde au filmat împreună o reclamă pentru aparatele de ras ale firmei Super-Max. Actorul a confirmat relaţia în emisiunea lui Jay Leno, „The Tonight Show“, iar cei doi s-au afişat împreună la evenimente importante precum decernarea premiilor Nobel şi petrecerea Oscar organizată de „Vanity Fair“.

Mai mult, actorul a însoțit-o pe Mădălina în România, în vara anului următor, și i-a cunoscut familia. Când toată lumea se aștepta la un anunț despre nuntă, cei doi au și-au rărit aparițiile publice, admițând, într-un final, că s-au despărțit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Gerard Butler a ajuns de urgenţă la spital după un grav accident rutier! Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a fost lovit de o maşină!