Antena Meniu Search
x

Un renumit actor de la Hollywood şi-a ÎMPUŞCAT MORTAL soţia. A ucis-o chiar în fața copiilor lor (FOTO, VIDEO)

Un renumit actor american a fost găsit vinovat pentru uciderea soţiei sale, pe care a împuşcat-o în faţa copiilor lor, el riscând acum o pedeapsă de până la 40 de ani de închisoare.

Un renumit actor american a fost găsit vinovat pentru uciderea soţiei sale, pe care a împuşcat-o în faţa copiilor lor, el riscând acum o pedeapsă de până la 40 de ani de închisoare.

Este vorba despre actorul american Michael Jace, cunoscut din serialul polițist 'The Shield', care a fost găsit vinovat pentru uciderea fără premeditare a soției sale, în urma unui proces care a a durat numai o săptămână, la Los Angeles, anunţă presa americană.

Actorul în vârstă de 53 de ani, care a apărut și în filmele 'Forrest Gump' sau 'Boogie Nights', şi-a împuşcat de două ori soţia, la 19 mai 2014, în timpul unui conflict izbucnit după ce aceasta s-a întors cu fiul său de la un meci de baseball. Procuroarea Tannaz Mokayef a declarat în fața juraților că Michael Jace era "obsedat" de soția sa, April, care a încercat de câteva ori să se despartă de el şi pe care actorul o acuza că îl înșeală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiul de zece ani al cuplului, Nehemiah, a povestit că tatăl lor i-a spus mamei lor - fostă campioană de atletism: "Dacă îți place să alergi, atunci du-te în Rai!", după care a a tras asupra ei.

Versiunea lui Michael Jace a fost că, după o dispută cu soția lui, a vrut să o împuște în picior, fără să aibă intenția dea o ucide. El a declarat şi că se afla sub influența alcoolului.

Potrivit tribunalului, cei doi soți schimbaseră peste o sută de mesaje pe telefon în acea zi, iar, într-unul dintre ele, April Jace mărturisea că îi este frică să se întoarcă acasă.

Michael Jace a interpretat mai multe roluri mici după ce s-a încheiat serialul 'The Shield', dar cariera sa nu a mai luat avânt, notează AFP.

El riscă acum 40 de ani de închisoare. Sentința va fi anunţată  la 10 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Un renumit actor de la Hollywood şi-a ÎMPUŞCAT MORTAL soţia. A ucis-o chiar în fața copiilor lor (FOTO, VIDEO)