Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UPDATE! Cătălin Botezatu a fost operat

Medicii turci i-au pus în piept patru stenturi. Designerul avea o arteră înfundată aproape complet şi risca să facă un infarct fatal

de Redactia Observator

la 16.05.2014 , 20:02

Medicii turci i-au pus în piept patru stenturi. Designerul avea o arteră înfundată aproape complet şi risca să facă un infarct fatal

Durerile cumplite l-au speriat de moarte. După ani întregi de suferinţă, Cătălin Botezatu a acceptat să fie operat. Designerul a intrat aseară în sala de operaţii. Medicii din Turcia i-au montat în piept patru stenturi, care să-i desfunde arterele. O procedură complicată şi riscantă.

Când s-a trezit, a răsuflat uşurat. Operaţia s-a încheiat cu bine, iar medicii turci l-au răsfăţat cu delicatese chiar pe patul de spital. Însă viaţa lui nu va fi doar lapte şi miere de acum încolo. Inima i se zbate la fiecare bătaie.

Vezi și

Problemele lui Botezatu i-au speriat până şi pe medici. Au descoperit că artera cea mai importantă este înfundată în proporţie de 90%. Şi că doar un fir subţire de sânge ajunge în pieptul lui.

Deocamdată, Botezatu a fentat moartea. Din nou. A mai avut trei infarcte în trecut, dar acum stenturile montate de medici îl vor salva de al patrulea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » UPDATE! Cătălin Botezatu a fost operat