Antena Meniu Search
x

Valentina Pelinel vrea să se întoarcă pe podiumul de prezentare

Fosta soţie a lui Cristian Boureanu trebuie să scape, însă, de câteva kilograme în plus. Valentina s-a pus serios pe treabă cu disciplină alimentară şi multă mişcare

Vezi și

Fosta soţie a lui Cristian Boureanu trebuie să scape, însă, de câteva kilograme în plus. Valentina s-a pus serios pe treabă cu disciplină alimentară şi multă mişcare

Valentina Pelinel nu este încă dispusă să primească pe cineva în viaţa ei, dar este pregătită să urce din nou pe podiumul de prezentare. Ca orice proiect mare, a început cu o vacanţă. Şi-a petrecut vara într-o frumoasă staţiune din Turcia şi în Italia.

Acum, a revenit la meniul drastic şi merge zilinic la sală. Toţi apropiaţii au apreciat cum vedeta a reuşit să slăbească într-un timp atât de scurt. Iar reţeta ei nu este secretă.

"Dimineaţa consum un suc de fructe sau cereale integrale cu lapte de migdale/orez/quinoa şi nelipsita cafea de orz cu lapte. La prânz, de regulă mănânc peşte sau fructe de mare cu salate, cam de două ori pe săptămână mănânc carne şi seara aleg supe de legume sau peşte cu salată, în funcţie de meniul ales la prânz. Între mese obişnuiesc să am întotdeauna la mine migdale şi nuci."

Aceasta crede că este norocoasă pentru că nu îi plac dulciurile. Cu pâinea îi este mai greu. Îi place foarte mult şi spune că abia se poate abţine.

Valentina Pelinel are acum un trup de invidiat şi se poate întoarce din nou pe podium.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Valentina Pelinel vrea să se întoarcă pe podiumul de prezentare