Antena Meniu Search
x

"Vasilică 2014", ameninţat pe internet! Mircea Badea i-a dat replica

Micuţul lui Mircea Badea a fost ameninţat pe Facebook de către un român stabilit în Franţa! Schimbul de replici dintre realizatorul TV şi internaut a fost unul extrem de dur

Micuţul lui Mircea Badea a fost ameninţat pe Facebook de către un român stabilit în Franţa! Schimbul de replici dintre realizatorul TV şi internaut a fost unul extrem de dur

Vedeta Antenei 3 primeşte zilnic pe contul său mii de mesaje în care este felicitat pentru "Vasilică 2014", însă s-a strecurat şi unul cu ameninţări.

Mircea i-a dat imediat o replică bărbatului, iar cuvintele pe care le-a avut la adresa acestuia au fost extrem de dure: "Umflatul ăsta basist e de părere că trebuie să îmi fie ameninţată familia, inclusiv Vasilică 2014. Cretinul ăsta are senzaţia că dacă stă în Franţa nu poate fi atins. El şi vita în rochie de mireasă pe care o tot postează pe pagină", a scris Mircea.

Cel care a declanşat schimbul de replici nu s-a lăsat mai prejos şi a mai avut un comentariu pentru Mircea. De această dată, el se simte ameninţat şi îl anunţa pe realizatorul TV că vor exista consecinţe.

"Idiotul de Badea a dat încă o dată dovada neputinţei. Oficial sunt în vizorul lui, cel puţin aşa mă ameninţa. Omul acesta grobian, lipsit de orice decentă, bun-simţ şi mânjit de laturile mediului în care lucrează îmi jigneşte familia şi mă ameninţa direct. Măi, dementule, eu nu ţi-am jignit direct plodul şi nici nu ţi-am ameninţat familia. Nu am distribuit poze nici nu nevastă-ta nici cu progenitura ta. Nici nu aş face-o vreodată pentru că nu pot merge atât de jos ca tine. Măi, tu doreşti fizic moartea "băsiştilor"şi indemni la ura fată de toţi cei care nu cred în balivernele postului tău dirijat de un turnător dovedit. Eu nu pot face asta, cocalar întârziat ce eşti. De aceea, pentru că ai distribuit o fotografie în care apare şi soţia mea, te anunţ că vor exista consecinţe", a reacţionat la scurt timp românul din Franţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » "Vasilică 2014", ameninţat pe internet! Mircea Badea i-a dat replica