Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum au sărbătorit vedetele din showbiz Paștele Catolic

Sărbătoare a fost şi pentru numeroase celebrităţi din lumea show-biz-ului, care au marcat Paştele catolic. Cum? În familie, la biserică, la celebrele vânători de ouă sau cu iepuraşi de ciocolată. 

de Redactia Observator

la 23.04.2019 , 10:12

Sărbătoare a fost şi pentru numeroase celebrităţi din lumea show-biz-ului, care au marcat Paştele catolic. Cum? În familie, la biserică, la celebrele vânători de ouă sau cu iepuraşi de ciocolată. 

Kylie Jenner, cea mai tânăra miliardară din istorie, a petrecut sărbătorile pascale alături de iubitul ei, artistul Travis Scott. Brunetă le-a urat milioanelor de fani un Paște fericit, iar aceștia i-au răspuns de pretutindeni.

Pryanka Chopra și Nick Jonas au petrecut primul lor Paște după ce s-au căsătorit. Cei doi s-au pozat alături de cei dragi și au împărtășit momentele din familie cu cei care îi urmăresc.

Vezi și

Reese Witherspoon. Când îi spunem numele, nu avem cum să nu ne gândim la o față angelică, cu un zâmbet extrem de încântător. Așa a pozat și de Paște, pentru fanii săi. Veselă, luminoasă, cu un zâmbet până la urechi, țînând în mâna un coș cu bunătăți.

Chiar dacă sunt divorțați, cu acte în regulă, Ben Affleck și Jennifer Garner au petrecut sărbătorile că odinioară: împreună, că o familie. Și-au dus copiii la Biserică, iar în imaginile surprinse de paparazzi păreau chiar că se bucură de momentele împreună.

Taylor Swift pare să se fi distrat și ea pe cinste alături de cei dragi, de Paște.

Cu renumită coloana sonoră a Game of Thrones pe fundal, cântăreața a ciocnit ouă roșii, închipuindu-și, cel mai probabil, că sunt ouă de dragon!

Și Jessica Simpson a avut parte de clipe minunate, în familie. Frumoasă blondă a publicat pe Twitter un portret alături de soțul sau și de cei trei copii pe care îi au împreună.

În fine, un iepuraş mai puţn familist pare să fi fost sursă de inspiraţie pentru modelul Emily Ratajkovski, care şi-a salutat fanii în stilul caracteristic: extrem de provocator. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Mondene » Cum au sărbătorit vedetele din showbiz Paștele Catolic