Antena Meniu Search
x

Vedetele de la Hollywood, apariţii spectaculoase la gala Emmy

În timp ce producţiile de televiziune au râvnit marile trofee decernate la gala Emmy, vedetele de la Hollywood s-au întrecut în apariţii spectaculoase pe covorul roşu! Zendaya şi Emilia Clarke au avut printre cele mai apreciate ţinute la eveniment.

de Redactia Observator

la 23.09.2019, 17:40

Vezi și

În timp ce producţiile de televiziune au râvnit marile trofee decernate la gala Emmy, vedetele de la Hollywood s-au întrecut în apariţii spectaculoase pe covorul roşu! Zendaya şi Emilia Clarke au avut printre cele mai apreciate ţinute la eveniment.

Într-o ţinută verde smarald, Zendaya a strălucit pe covorul roşu. Vedeta a purtat o rochie cu corset, realizată special pentru ea de către Vera Wang. Nici accesoriile nu au fost mai prejos.

Zendaya a purtat pantofi asortaţi din satin şi bijuterii cu diamante. Ţinuta sa a primit cele mai multe aprecieri din parte criticilor de modă de la marile publicaţii, în frunte cu Vogue.

Mama Dragonilor a avut o apariţie de efect la gala premiilor Emmy. Emilia Clarke a purtat o rochie simplă şi elegantă marca Valentino.

Ţinuta s-a remarcat printr-un decolteu impresionant, însă actriţa din Game of Thrones a ales nişte accesorii minimale. A purtat doar o pereche de cercei argintii lungi.

Actriţa Jodie Comer nu a cucerit doar premiul pentru cea mai bună actriţă, dar şi covorul roşu. Vedeta serialului Killing Eve a îmbrăcat o rochie albă cu decupaje semnată de Tom Ford. Nu a avut o coafură complicată. Pur şi simplu, stiliştii i-au îndreptat părul şi l-au dat pe spate.

Naomi Watts a mizat pe un stil clasic la gala premiilor Emmy. Actriţa a arătat ca o prinţesă modernă, într-o rochie neagră, semnată de casa de modă Christian Dior.

În schimb, Kerry Washington a făcut o combinaţie riscantă, dar reuşită pe covorul roşu. Vedeta a purtat o pereche de pantaloni cu paiete şi o cămaşă albă.

Billy Porter a avut din nou o apariţie controversată. Dacă la premiile Oscar a purtat o rochie din catifea neagră, de data aceasta el a ales un costum argintiu accesorizat cu o pălărie excentrică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Vedetele de la Hollywood, apariţii spectaculoase la gala Emmy