Video

Vedetele gătesc la Observator. Oana Radu şi soţul ei au gătit o prăjitură proteică pentru masa de Paşte

De Redactia Observator.
Publicat: 26.04.2021, 14:06.
Actualizat: 26.04.2021, 14:06

În Săpămâna Mare, Observator 12 intră în bucătăriile vedetelor. Oana Radu şi soţul său au acceptat provocarea echipei Observator şi au pregătit o prăjitură proteică.

Pentru Oana Radu şi soţul ei masa de Paşte nu trebuie să fie doar gustoasă, ci şi sănătoasă. Oana Radu a avut 121 de kg. Acum arată perfect dar partenerul ei de viaţă, Cătălin, de profesie antrenor personal și nutriționist, stă cu ochii pe ea.

Oana şi Cătălin au acceptat provocarea noastră şi ne-au pregătit pentru azi, în faţa Ralucăi Bădică, prăjitura proteică.

Citește și:

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.