Antena Meniu Search
x

VEŞTI TRISTE pentru Olivia Newton-John! Cântăreaţa a fost diagnosticată cu cancer la sân pentru a doua oară

Cântăreaţa Olivia Newton-John a anunţat, marţi seara, printr-o postare pe contul său de Facebook, că a fost diagnosticată, pentru a doua oară, cu cancer la sân.

Cântăreaţa Olivia Newton-John a anunţat, marţi seara, printr-o postare pe contul său de Facebook, că a fost diagnosticată, pentru a doua oară, cu cancer la sân.

Un reprezentant al actriţei a confirmat faptul că aceasta a aflat recent că durerea de spate pe care o simţea în ultima perioadă este de fapt un simptom al cancerului mamar. Potrivit reprezentantului său, actriţa va fi supusă unor şedinţe de radio-terapie, pe lângă tratamentele naturiste pe care le urmează deja.

Săptămâna trecută, Olivia Newton-John şi-a anulat toate întâlnirile şi evenimentele din iunie, iar în declaraţia de marţi a anunţat că şi emisiunile la care trebuia să participe vor fi anulate.

”Am luat această decizie după ce m-am consultat cu echipa mea de medici şi cu terapeuţii naturişti, precum şi cu echipa medicală din cadrul Centrului de Wellness şi Cercetare Olivia Newton-John Cancer din Melbourne, Australia", a transmis ea în declaraţia de pe reţeaua de socializare.

Olivia Newton-John, în vârstă de 68 de ani, a discutat prima dată despre boala sa când a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » VEŞTI TRISTE pentru Olivia Newton-John! Cântăreaţa a fost diagnosticată cu cancer la sân pentru a doua oară