Video

Viața artiștilor dincolo de scenă. Jukebox, 20 de ani de activitate și sute de concerte

De Mihaela Uretu.
Publicat: 26.03.2021, 12:37.
Actualizat: 26.03.2021, 16:58

Trupa Jukebox, a scos, chiar în pandemie, o piesă cu multă ironie şi autoironie. Alex Vasilache împreună cu Viorel Dodoc, unul dinte chitariştii formaţiei au fost prezenţi în studioul Observator şi ne-au povestit despre cel mai nou single, dar şi despre cum îşi împarte timpul între muzică şi medicină.

Cu 20 ani de activitate și peste 2000 concerte, Jukebox a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de muzica live din România. Sunt un tonomat de muzică. Cântă pop, rock, funk, R&B ori retro.

În anul pandemiei însă, Alex Vasilache s-a reprofilat şi a vrut să dea o mână de ajutor celor care aveau şi au atâta nevoie. Acesta a revenit la o pasiune mai veche - medicina. Pandemia l-a ambiţionat şi a stat o vara întreagă să se pregătească de rezidenţiat. Acum, pe lângă muzică, este şi medic rezident la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș.

Citește și:

Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, este şi primul artist din România care s-a vaccinat împotriva COVID-19. Iar după ce lucrurile vor reveni la normal spune că va face în aşa fel încât să se împartă între medicină şi muzică.

Alex Vasilache: Muncă şi muncă este peste tot. Să nu ne înţelegem greşit. Muzică nu înseamnă că am scăpat de muncă. Numai că este pe alt fus orar şi este cu altceva. O să meargă amândouă împreună pentru că muzica am reuşit să o pornesc şi poate să meargă fără eforturi foarte mari pe baza a ceea ce am construit 20 de ani.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.